Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler yildiz ( yoruldum vallaha bende istiyorum nedir
semrascım sana yazdıktan sonra biraz daha uğraştım sonunda yaptım yinede teşekkür ederim yarın bebişin cinsiyetini öğrenicem inşallah çok heyecanlıyım.İçimden erkek geçiyo bakalım yarın tezim tutucak mı
oh adasu sende ogrenceksin oh ne guzel ulen benim doktoru ne etmeli
senin doktoru kaynar kazana atmalı Kötü Kazen ... yandım cadi dedikce altına odun atmalı lülülülülülü
kızlar ben çatlıyorum artık bende bilmek istiyorum cinsiyetini, bişi sorcam size, 14 şubatta gitcem doktora, o zaman 16+4 olacak, ya belli olurmu olurmu olourmuuuuuuuuu söyleyin banaaa
16+4'de rahat rahat görünür canım. ama gösterirse tabi. gitmeden önce çikolata ye :)
bende nefret ederim çikloatadan ama dün eşime aldırdım biraz yiyeceğim gitmeden önce napalım be bebişler bize neler yaptırıyor jeyyar
meralcim eşine söyleyince kızmış diye ne tepki verdi canım
Kızlar çok mutluyum biraz önce geldim doktordan bi oğluuum oluyo.Aslında çokta sürpriz değildi içime doğmuştu ama kesinleşmesi bile çok güzel.Allah herkezin bebeişlerini analı babalı büyütsün
yarın saat kaçta randevun semrasçım ... Bize kaçta haber verirsin. Çok heyecanlısındır sen şimdi.. Benim bugün doktorun odasında ellerim titriyordu. Heyecandan sesim kısıldı kısıld yerine geldi...
oh biri daha ogrendi ne guzel galiba en gec ben yazacam buraya cinsiyetini bebegimin :))