bebişlerimizin şuan ki giyim dolabının içi

alıyım annesi ben ona yerim o ayaklardaki bezelyelerini onun....

eeeeeeeeeeeee hadi ya sizde koyun resim...kimse koymuyor ...kapatıyom bu topği ((

buralardayım ayoll.....seni cıkaramadım ama hani su bana cok sey koymusun diyen sinir hatunmuydun yoksam sen CADIARZU
şaka şaka nasıl bir yorumda bulunmustun acep ona göre selam vereyim :)))hehehedelikafadulden

sorma ben hamileyken doğuma hazırlıkta bayaa takıldım
baktım hep etiket hep komplex şubat annelerine dahil oldum aynen bayadırda burdayım
çok verimli ve yarayışlı bi ekip her açıdan eksik olmasınlar.
evet canım bende çok şey koymuşsun diye eleştirenlerden biriydim ama sinir olan değilim
başkasıyla karıştırdın heralde
sen niye eleştirilmeye gelemiyosun hayatım hemen böyle bi çemkirme moduna giriyosun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay şaka şaka takılıyorum kızmıyosun dimi durucum.

alemsin valla:umursamaz:

yok ya saka yapıyorum eleştirilere açık bi insanım ben kıvamında yerinde olursa.....kompleksli değilim....rahatım herkonuda...baktım zaten pek yorumda bulunmamısın benimle ilgili...:)))

tabi canım benim seviyem bellidir zaten öyle belden aşağı vurmuşluğum yoktur yani
ama bak canım yine aynı şeyi yapmışsın. ben sana komplexlisin demedim sen belirtme gereği hissetmişsin nedense o moda geçmişsin yine.
neyse bu bööööyle uzar gidermiş
hiç zahmet edipte cevap yazma hayatım
iki takılalım dedik..... :mymeka: cık cık cık

cevap vermeden duramam hayatım catlarım sonra.....senin gibi bende takıldım...neyse takılan takılana....boşverrrr....
:)))

Oyyy kuzumunda bırsÜrÜ renk renk desen desen Çok gÜzel cıcılerı varmıs yaaa.allah saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın canım benım...
Bu dolabıda cok beğendım...dÜzenlı bı sekılde hazırlanmıŞ :)))

adaşların mora battaniyeleride aynı valla.....renk falan aynı :)))
demekki zevkler aynı özlemcim

kızlar bu da bizim giyim dolabımız oyuncak ve ıvır zıvır bölümleri çok dağınıktı utandım çekmedim onları :))

teşekkür ederim canım ama yetişemiyorum artık kızımın herşeyi ütülü ama babasının t-shirtlerine vakit bulamıyorum

Asosye Çok gÜzeller canım cesıt cesıt...cekmecelerde cok dÜzenlı tebrık ederım hayatım....

kızlar ya dolaplarınız ne kadar da düzenli maşallah biz günde 3 kez kıyafet değiştiriyoruz bu ara dolabımızın halini görmenizi istemezdim

kızlar ya dolaplarınız ne kadar da düzenli maşallah biz günde 3 kez kıyafet değiştiriyoruz bu ara dolabımızın halini görmenizi istemezdim

tek degilsin cnmmmmmm benimkinin dolabida öyle gina geldi toplamaktan giyiyor cikartip öyle geri koyuyor
kendisi katlamak istiyor 3 bucuk yasindaki cocugun katlayisini düsünün artik rolle yapip kiyafetlerini dolaba koyuyor :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
adaşların mora battaniyeleride aynı valla.....renk falan aynı :)))
demekki zevkler aynı özlemcim
Evet canım ben bakıyorum da zaten bir sürü giysileri de aynı Derinlerin :)))

Canım demek bebekler büyüdükçe düzen bozuluyor bir de kendi giysilerini seçmeye başladıklarında bizimkileride düşünemiyorum -tatlicadiarzu-

bu oğluşumun dolabı....

buda oğlumun cicileri...

kızlar çekmecedekileri çekemedim çamaşırlık vardı onuda sonra koyarım daha asmadıklarımda var yıkadım ütülemem lazım tabi ne zaman derseniz çıkmaz ayın son çarşambası ütü bana bakıyo ben ütüyee çok tembel oldum valla ben yaa....:1hug::teytey:

chatlak cok cici dolabı içide cok düzenli tebrik ederim canım....cicişleride cok güzel....sorma 1 sepet derinin 1 sepette bizim var ütülenecek +++++ yıkanacakta 1 makina kızımın 1 makina bizim aksilik ya makina bozuldu sanırım su alıyo ama yıkamıyo (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…