durucum güle güle giysin cicilerni derin hanım,ya gerçekten kız bebeişlerin eşyalrını gördükçe kıskanıyorum,ne cici o ayakabılar hele,daha benim oğlumun yazlık ayakkabısı yok valla öyle çıplak çıplak takılıozsositososito
buralardayım ayoll.....seni cıkaramadım ama hani su bana cok sey koymusun diyen sinir hatunmuydun yoksam sen CADIARZU
şaka şaka nasıl bir yorumda bulunmustun acep ona göre selam vereyim :)))hehehedelikafadulden
sorma ben hamileyken doğuma hazırlıkta bayaa takıldım
baktım hep etiket hep komplex şubat annelerine dahil oldum aynen bayadırda burdayım
çok verimli ve yarayışlı bi ekip her açıdan eksik olmasınlar.
evet canım bende çok şey koymuşsun diye eleştirenlerden biriydim ama sinir olan değilim
başkasıyla karıştırdın heralde
sen niye eleştirilmeye gelemiyosun hayatım hemen böyle bi çemkirme moduna giriyosun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay şaka şaka takılıyorum kızmıyosun dimi durucum.
kızlar ya dolaplarınız ne kadar da düzenli maşallah biz günde 3 kez kıyafet değiştiriyoruz bu ara dolabımızın halini görmenizi istemezdim
Evet canım ben bakıyorum da zaten bir sürü giysileri de aynı Derinlerin :)))adaşların mora battaniyeleride aynı valla.....renk falan aynı :)))
demekki zevkler aynı özlemcim
kızlar ya dolaplarınız ne kadar da düzenli maşallah biz günde 3 kez kıyafet değiştiriyoruz bu ara dolabımızın halini görmenizi istemezdim