bebişlerimizin şuan ki giyim dolabının içi

TesekkÜr ederız teyzelerı....ayakkabımız cok evet...annesınde bıraz ayakkabı hastalıĞı oldugundan o yÜzden kızınında cok :)))
evet feci süslüyüz ayy bide saclarımız uzasa ne güzel olur....

Son düzenleme:
pembe biraz uzak cekilmiş resim göremedim tam ayrıntılı ama titizsin hayatım gayet düzgünler ve güzeller...
eeee hadi kızlar ya yokmu resim koyacak merak ediyorum.....

çok anlamsız bir konu ne iş yarıycak arkadaşım bu anlamadımlmaz: bir de sadece sen merak ediyosun sanırım ...

böyle anlamsız konularla neden vakit kaybedelim diyorum uyarmak adına iyiyi kötüden ayırabilmek için fikir sahibi olmak lazım üstelik konu başlıklarını okuyoruz bu gayet normal görmezden gelmek söylemekten daha basittir ayrıca sen niye söylüyorsun ona da anlam verebilmiş değilim ...ilginç

doktora yapmış bir müşteri temsilcisi olarak sen anlarsın hayatım komik....

komiksiniz kafanıza taktıgınız seylere bakın yaaa....kompleks var sanırım biraz....üzüldüm....CADIARZU
evet doktora yaptım ama müşteri temsilcisi değilim....şimdi buda düşündürür sizi.....saygılar :))))

Son düzenleme:
aaaa ben de amma çok fotoğraf yollamışlar diye bir girdim kii o da neeee, saçma sapan bir tartışmaaa girmeyin kızlar bööle eşeylere boşveriinnnnn, isteyen bakar istemeyen bakmazzz kime ne kiiii... tövbee tövbeeee,

canım harika bir konu açmışsın valla baktıkça içimiz gönlümüz açılıyo güzel güzel ciciler ayakkabılar...herkes istediği sevdiği konuyu açabilir tercih meselesi içinden gelmiş açmış bu kadar büyütecek gönül kıracak olumsuz seyler yazacak ne var bende bunu anlamadım...neyse güzel cicilere devam bende koyucam bir ara benimki biraz huysuz vakit bulamıyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

durucum degisik bi konu olmus bebislerin kiyafetlerini cicilerini paylasmak isteris :))
acikcasi ben dogum öncesi baya biseyler almistim sonra alt komsum onun oglunun kücülenleri vermeyi teklif edince bende onunkilerini aldim en azindan kiyafet parasi cebimde kaliyor onunlada baska ihtiyaclarini karsilayabiliyorum
askiligimiz yok abisiyle ayni dolabi paylasiyor teyzesi
oglan oldugu icin kiyafetleri genelde askida degil herseyi katlanip kondu
ama koyarim fotograflarini opuyorumnanaktan

duru24 seni bi yerden htırlıyorum diyordum çıkaramıyodum
şimdi hatırladım doğuma hazırlık topiğinden
hani doğum çantasına eşine fanila jöle kendine saç düzleştirici falan
koyan arkadaşsın seeeen :1shok:
nerelerdeydin bunca zaman ayol zemuszemus

:roflol::roflol::roflol:: allah iyiligini versin

durucum güle güle giysin cicilerni derin hanım,ya gerçekten kız bebeişlerin eşyalrını gördükçe kıskanıyorum,ne cici o ayakabılar hele,daha benim oğlumun yazlık ayakkabısı yok valla öyle çıplak çıplak takılıozsositososito

tesekkür ederim hayatım.....hadi koyunda bakalım yaa kimse koymamıs ...ama ben cok seviyorum dolap bakmaya:))))

çok güzel düşünmüsün hayatım....paran cebinde kalır...feci pahalı bebiş kıyafetleri.....
ne yapalım pahalı mahalı alıyoruz dayanamayıp...önceden hep kendim için harcardım...cebimde 1 kurus kalana kadar alırdım...şimdi hep kızım için alıyorum...eşim diyo alısverişe gidince sen bişey almıyacakmısın yok diyom derine alıcam....o yüzdende doldu bide ilk bebek olunca....öpüyorum canım koyda resimleri inceleyeyim....

buralardayım ayoll.....seni cıkaramadım ama hani su bana cok sey koymusun diyen sinir hatunmuydun yoksam sen CADIARZU
şaka şaka nasıl bir yorumda bulunmustun acep ona göre selam vereyim :)))hehehedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…