evet kızlar ilk doguma hazırlanırken koymustuk...bakalım ciciler coğalmısmı......
ama sade askıdakilerimi cekelim yoksa cekmecedekileridemi.....ben baslıyorum....
ama hiç düzenlemeyin bakalım titizlik konusunda kim birinci :))) hehe
düzenleyenin kaynanası ........ ne derler :))) neyse:roflol:
evet kızlar koyuyorum biraz dağılmış bu hafta hiç düzenlemedim ama doğal olarak ve acilen askıların hepsini aynı renk aynı model almam lazım feci kötü duruyolar...ben suan 2 yeri cektim isterseniz diğer cekmeceleri dolaplarıda cekerim....sıra sizde hadi hemen koyun ...çok merak ediyorum...ben bayılıyorumda dolap giyim bakmaya kurcalamaya almaya....hadiyin meraktan catlamak üzereyim...öpüyorum sizi
valla durucum
ben kızıma hala bi oda yapmış diilim
park yatağı var bizim odamızda yatıyo
yani şimdiden oda yapmayı gereksiz ve abartı gördüm
ha kıyafetleri düzenli şekilde bir dolapta duruo
fakat askı rengine kadar detay düşünmedim açıkçası
tabiki o a senin zevkin ve tercihin güle güle kullansın hepsini kızın.
maşallah bacım o ne kadar ayakkabı öyle yürümeyen bebeğe güle güle giysin hepside çok tatlı malesef benim bebeğiminde şuan odası yok malum iki oda bi salon :) iki ay sonra inşallah o zaman ablasıyla birlikte paylaşacaklar odayı bizimde park yatağımız var kıyafetleride çekmecede zaten çok fazla bi kıyafetide yok
aman da aman yerim ben o cicileri kızının yeşil converselerinden benim oğlumunda varrr güle güle giysin üstünde paralansın dicem ama paralayamadan büyüolarr
çok şeker cicileri var kızının güle güle giysin.bizimde dolabımızın orta bölümünde oğluşun kıyafetleri.park yatağı bizim odada ayrı oda yapmadık henüz seneye almayı düşünüyorum.
şubatın süslü böcüğü sizmisiniz ne maşallah o ne ayakkabı bolluğu şekerim :hihoyyyt:
bizimde ayrı odamız yok, biraz büyüsün öyle ayırcaz odasını
ozaman alırız artık dolabını falanda
güle güle giysin bebişin canım
hayatım ben şimdi temizlik yapıyom..bir ara koyacağım..dandini bizim dolaplar..malum ek gıda faciası yaşanıyor..sürekli lekenenler, ıslananlar derken akşama kadar bir dolu kostüm değşiyoruz...
Duru çok güzel çok düzenli ayakkabılara bayıldım benden çok ayakkabısı var kıskandım valla ben neden bulamıyorum ayakkabı yaaa .
Bizimde odası yok kuzumun (( inşalalh yeni ev alabilirsek olacak .Ama dolabımızda ona da bir göz ayırdık makinamıza pil alalım çekerim resimlerini .
bizim odamız var dolabımız var ama henüz odada yatmak için erken
yeni ewe taşınınca hem odasını hemde dolabını çekerim inşallah çünkü şimdi taşıncam diye ev toplu
durucum hepsi çok güzeller hayatım derinimiz baya süslü kokoş anlaşılan ::)) hepsini iyi günlerde giysin tatlım.benim oğlanın odasında dolabı var ama henüz odasını kullanmadığımız için pek bişey koymuyoruz.çekmeceli şifonyeri var şimdilik orayı kullanıyoruz.dolabınada küçülenleri ve büyük olanları koydum.istersen çekmecesini çekeyim durr hatta çekipte geeyim ::)) bakın bakalımm düzenlimiii!!! geliyomm şimdikk.....