Bebişlerimizin kıyafetlerini takaslayalımtakaslanmıştır.

AycaAydin

Hayata attığım en güzel imzam
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
3.336
94
113
37
İstanbul
0 yaştan 15 yaşa kadar olan bebeklerimizin kıyafetlerini takaslayıp ihtiyaçlarımızı giderelim ne diyorsunuz şimdilik benden bunlar akşama devamını atarım😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Polar tulum Lcw ev için çok kalın ama dışarısı için çok kullanışlı oluyor 30 tlye almıştım 10 tlden takasa koydum yakasında minik bir çıtçıtı vardı düştü fakat kullnıma emgel değil önü komple fermuarlı bedenide 9-12 ay

toz pembe puantiyeli elbise 1 yaş bedenli 9 aydan itiaren giydirilebilir çok cici oluyor buradan bir arkadaştan aldım obir kez giydirmiş kızına küçülmüş bende birkez giydirdim sadece bir doğum gününde 15 artı kargo üsreti ödemiştim 10 tlden satışta

uğur böcüklü penye elbise olarak 12--18 ay bedenli tunik olrak daha çok giyilebilir 3 tl

kumaş mama sandalyeside sevi bebenin internette birçok fotosu var bir iki kez kullnıldı sadece
Dışarı çıkarken anınıza alabilirsiniz yada ev gezmelerine giderken her sandalyeye bağlanabiliuor 25 tlye almıştım 10 tl

fotodaki gibi

Tşkler cnm bi düşüneyim😀

Hanımlar paylaşalm takaslaşalım satalım bekliyoruz bu topiğe sizi😃

merhaba kışlık pembe mont ve pantalonu kaç yaş için etiketinde kaç yazıyor

ayakkabılar 2o numara az kullanıldı.beyaz sandalet hıc kullanılmadı 21 numara.terlık 21 no.beyaz patık de numara yok ama 20 21 olması lazım

Hoşgeldin esrayk 😃bol takas ve stışlar😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…