Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi çokk tatlı canım hayırlı satişlarrr sanaa
Polar tulum Lcw ev için çok kalın ama dışarısı için çok kullanışlı oluyor 30 tlye almıştım 10 tlden takasa koydum yakasında minik bir çıtçıtı vardı düştü fakat kullnıma emgel değil önü komple fermuarlı bedenide 9-12 ay
toz pembe puantiyeli elbise 1 yaş bedenli 9 aydan itiaren giydirilebilir çok cici oluyor buradan bir arkadaştan aldım obir kez giydirmiş kızına küçülmüş bende birkez giydirdim sadece bir doğum gününde 15 artı kargo üsreti ödemiştim 10 tlden satışta
uğur böcüklü penye elbise olarak 12--18 ay bedenli tunik olrak daha çok giyilebilir 3 tl
kumaş mama sandalyeside sevi bebenin internette birçok fotosu var bir iki kez kullnıldı sadece
Dışarı çıkarken anınıza alabilirsiniz yada ev gezmelerine giderken her sandalyeye bağlanabiliuor 25 tlye almıştım 10 tl
fotodaki gibi
Eki Görüntüle 1067456 Eki Görüntüle 1067457
0 yaştan 15 yaşa kadar olan bebeklerimizin kıyafetlerini takaslayıp ihtiyaçlarımızı giderelim ne diyorsunuz şimdilik benden bunlar akşama devamını atarım😃
Eki Görüntüle 1067071
Eki Görüntüle 1067072
Eki Görüntüle 1067073
Eki Görüntüle 1067074
Eki Görüntüle 1067076
Eki Görüntüle 1067078 Eki Görüntüle 1067079
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kışlık pembe mont ve pantalonu kaç yaş için etiketinde kaç yazıyor
Merhaba 12ay canm 80 cm hiç kullanmadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
küçükmüş ya .kızım 1 yaşında .seneye olmaz bize.teşekkürler
HARİKA ÇOK MANTIKLI BİR KONU OLMUŞ![]()