E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bluereason
yeni annelere niye muhanbbete gelmiyosunuz kiiiiiiiii burasdı kuytu köşede kalıyo yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak etme emsin bebeişin ne zaman isterse içini rahat tut ama her ağladığındadad vermiyosun dimi cnmmm
yeni annelere niye muhanbbete gelmiyosunuz kiiiiiiiii burasdı kuytu köşede kalıyo yaaaa
anladım cnm ama orarda nehir bebek te var arada gel yin de haklısın aynı süreci yaşıyolar...cnm bazen gaz da olabiliyo bende önceden hep meme veriyodum şimdi itiyo bazen.o zaman diyorum tamam gaz.91 gün gaz ya dilkolay bitti sonunda.gece 1 kere kalkıyor seninki önceden çok kalkardı..
yok ne tür müzik denediysem olmadı sanki duymuyo ney taksimi ud taksimi keman klasik müzikten tutta taa fatih ürek'e kadar ne denediysem beğenmedi müzik hiç dikkatini çekmiyo
ama bu gece karralıyım fön makinasını açmıcam sabaha kadar otursamda açmıycam memeden keser gibi kesicem bakalım kaç gün sürücek
annişler aşımızı olduk geldik evet 3. ayımızda 6700 olmuşuz boyumuzda 60.5 cm olmuşş...bkız bebeğe göre biraz iri dedi ama bana göre ii aslında hedef ayda 1kilo idi ama hep 1200 olarak gidiyor...