• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 nisan anneleri

Anne sutu almamasına ragmen kılosu ve boyu cok ıyı masallah.bızım 25ınde kontrolu o yzden suan boy kılo blmyrm bızımkı emiyo ek gıdaya bu ay basladık yogurt corba bıskuvı bebek caylrı flan ben yemeklerdende yedıryrm kucuk parcalarla

Vala cnm bnmki sabah yedi civarı 250 ml mama yiyo öğlen 10.30 gibi kendi yaptığım meyveli yoğurt öğleden sonra 2.00 gbi kendi yaptığım karışık sebze püresi.öğleden snra 5.00 gibi yine 250 ml mama.akşam yatmadan 19.30 gibi 220 ml muhallebi kaşık mamasından.nasıl kızlar

Emmiyo galiba dimi canım ama sabah maması yerine kahvaltı yaptırabilirsin yada mamayı azaltıp yanında kahvaltı yaptır kahvaltı önemli artık alıştırmak lazım kahvaltı içinde labne peyniri ve yumurta sarısının 3 veya 4 te biri benim kız bayılarak yiyo bende sabah kalkar kalmaz emzirip kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum saat 8 buçuk gibi kahvaltı yapıyoruz öğlen 12 de meyveli yoğurt sonra 3 de pirinç unu mama 5 gibi sebze püresi veya sebze çorbası böyle tabi aralarda emziriyorum canım

Ben bellı saatlerde yedırmıyorum ama cokta ayrım yapmyorm acıkcası yemeklerden bıle azar azar tattryrm alıssn dye zaten 8.aya gırıyoruz baslamak lazm

Ben bellı saatlerde yedırmıyorum ama cokta ayrım yapmyorm acıkcası yemeklerden bıle azar azar tattryrm alıssn dye zaten 8.aya gırıyoruz baslamak lazm

Aynen canım benimkinde bir kaç günden beri ishali vardı korktum bugün doktora gittik korkulacak birşey yok dedi doktor allaha Şükür ilaç verdi biogaia damla ve bifiform diye Şase diye ilaç damlayı bir hafta Şase yi 3 gün kullanıcam geçer inşallah dişi yüzünden olabilir dedi doktor bakalım beklemedeyim bugün 7.650 gr 79 Cm di gelişimi iyi dedi ama tabi annelik iç güdüsü galiba bana az geliyo kilosu felan :) bende yemeklerde arada veriyorum tatsın

Aynen kılo alsada almamıs gıbı glıyo sankı her ay 1,2 kılo alcakmıs gıbı ama masallah sennkde ıyı cnm,diş yapabılıyomus bazen belkı diştendr düzelr inş bıde cok sıvı beslıyosan belkı ondanda olablr

Merhaba arkadaşlar rabbim bebişlerinize uzun ömürler versin inşallah. Benim oğlum 2nisan doğumlu şuan 72 cm 9.400 gram. Gün içinde yaptıklarımdan bahsedeyim. Eczaneden hunnap keçiboynuzu özü aldım. Hergün bir çay kaşıgı veriyorum demiri düşük olduğu için. Arı mama , yogurt ve bebe bisküvisi , elma ve muz püresi , baharatsız çorbalar veriyorum. Sadece ilk üç ay emzirebildim sütüm yok şuan. Üç dişimiz çıktı. Bazen geceleri yatarken dolven yada parol şurup veriyorum diş ağrısı olmadan rahat uyusun diye. Gün içinde su da içiriyorum. Ayrıca bir öneride bulunayım , bebeğim gece acıktığı için sık uyanırdı bende sütlü pirinçli toz mama aldım. İster tabakta ister biberonda yapılabiliyor. Gece 12 gibi kendim uyurken içiriyorum sabah altı gibi kalkıyor bu kez normal mamasından yapıyorum.

Merhaba arkadaşlar rabbim bebişlerinize uzun ömürler versin inşallah. Benim oğlum 2nisan doğumlu şuan 72 cm 9.400 gram. Gün içinde yaptıklarımdan bahsedeyim. Eczaneden hunnap keçiboynuzu özü aldım. Hergün bir çay kaşıgı veriyorum demiri düşük olduğu için. Arı mama , yogurt ve bebe bisküvisi , elma ve muz püresi , baharatsız çorbalar veriyorum. Sadece ilk üç ay emzirebildim sütüm yok şuan. Üç dişimiz çıktı. Bazen geceleri yatarken dolven yada parol şurup veriyorum diş ağrısı olmadan rahat uyusun diye. Gün içinde su da içiriyorum. Ayrıca bir öneride bulunayım , bebeğim gece acıktığı için sık uyanırdı bende sütlü pirinçli toz mama aldım. İster tabakta ister biberonda yapılabiliyor. Gece 12 gibi kendim uyurken içiriyorum sabah altı gibi kalkıyor bu kez normal mamasından yapıyorum.

Maşallah canım allah bağışlasın bence herşey iyi arada bende arı mama veriyorum demir damlası kullanıyoruz biz o hunnap keçiboynuzundan memnunmusun doktor öneriyormu tatlım eğer Memnunsan bende alırım bizimde demirimiz düşük biraz damla kullanıyormusun sen eski olacakmı veriyorsun keçiboynuzunu

Maşallah canım allah bağışlasın bence herşey iyi arada bende arı mama veriyorum demir damlası kullanıyoruz biz o hunnap keçiboynuzundan memnunmusun doktor öneriyormu tatlım eğer Memnunsan bende alırım bizimde demirimiz düşük biraz damla kullanıyormusun sen eski olacakmı veriyorsun keçiboynuzunu

Canım demir damlası bir hafta kadar kullandım ancak bebeğimin kakası siyah oldu ve kabızlık problemi yarattı. Keçiboynuzu özünü tavsiye ediyorum doktorumuz önerdi zaten demir damlası yerine bunu kullanıyorum. Bazen ek gıdasınada günde bir çay kasıgı pekmez ekliyorum. Ama suyu içirmeyi unutmamak lazım susatabilir bu tarz tatlı şeyler :)

Merhba hanımlar hareketleri nasik bebeklerinizin konusmasi iletişimi emeklemesi falan biraz ankatir misiniz? Biz 28 nisan dogumluyuz artik neredeyse emeklyor ve cok yoruluyorum. Yuvarlanarak bütün evi 4 dönüyor. Baba anne gel ve hadi diyor. Sivi hic birsey tüketmek istemiyor öğünlerde. Yogurt corba ya da mama yemek istemiyor. Daha cok sebze pureleri köfte meyva falan yediriyorum. Bide hiçbir oyuncagi 2.kez oynamıyor bunu yaşayan var mı baska?

Back
X