Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 nisan anneleri
- Konu Sahibi Erva_rana
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?benim kızım akşam saat 8-9 gibi uyku moduna girmeye başlıyor ama oyun oynuyoruz kucaktan kucağa biraz seviyoruz falan oyalıyoruz akşam 10 civarı yatıyoruz sabahta 11-12 gibi uyanıyor cnm bence en önemli ve tek sebebi ben banyosunu akşam yaptırmıyorum çünkü uykusu geliyor ve düzeni bozuluyor ben doğduğundan beri uyanınca emziriyorum öğlen uykusuna yatmadan banyosunu yaptırıyorum o yüzden alıştı bence cnm istersen sende bi deneBizimki de gündüz üç saat uyuyo cnm toplamda.akşam beşten snra yatırmazsam saat yedide uykudan ölüyo. Napacn bn geç yatıp sabah kalkması için ya böyle çok erken gbi geliyo
Kızlar benim oğlan 26 nisan da doğdu,demir damlası veriyodum kestim gece yatamıyor kakası yüzünden bu aralar sadece sebze meyve sularını tattırıyorum boyu 70 kilosu herhalde 9 olmuştur diş kaşınmaları da başladı geceleri bir yatıyoz bir uyanıyoz annemizi zombilere çeviriyoz böyle değildi ne oldu anlamadım.sizce demire geri başlasam mı.
- 8 Kasım 2014
- 33
- 23
- 18
Benimkide 24 nisan dogumlu. Demir damlasina baslayamadim. Ferrum bizimki.. dr. Ac karnina verin dedi ama ac anini yakalayamiyorum. Cunku biberon hep agzinda.. aksamlarida meyveli muhallebi vermeye basladim.. uykumuz duzensiz hep yurumek istiyor isede basladim. Zombi gibiyim
- 3 Nisan 2015
- 70
- 45
- 8
Bnm de 11 nisan doğumlu kızım.7 kilo civarında 70 cm olmuştur yarın muayene var.Sağlık ocağından demir damlası verdiler ama dr. Vermeyin gerek yok çocukları genelde huzursuz ediyor düzenini bozuyor dedi ben de vermedim 7.ayda kan sayımı mı ne yapılacakmış zaten orda değerlerine göre ben bişeyler yazıcam sana dedi.
Onun dışında ek gıdaya geçtik.hergün meyve yediriyorum yoğurt yediriyorum.kendi yediğim sebze yemeğinin suyundan tattırıyorum.maşallah ne versem yiyo bizimki:)) benim sütüm yetmediğinden doğduğundan beri mama takviyesi de yapıyorum.gece aşağı yukarı 10 gibi uykuya dalıyo o da mememde uyutuyorum gece 12-1 gibi 180lik mama içiyo sonra gece 1 kez uyanıyo sabah 7 de ayakta yanıma alıyorum emziriyorum biraz öyle uyuyo ama gündüzde bi öğlen bi 5 sonrası uyuyo 1 bilemedin 2 saat falan bu ay çorbaya geçicez bakalımmm
Onun dışında ek gıdaya geçtik.hergün meyve yediriyorum yoğurt yediriyorum.kendi yediğim sebze yemeğinin suyundan tattırıyorum.maşallah ne versem yiyo bizimki:)) benim sütüm yetmediğinden doğduğundan beri mama takviyesi de yapıyorum.gece aşağı yukarı 10 gibi uykuya dalıyo o da mememde uyutuyorum gece 12-1 gibi 180lik mama içiyo sonra gece 1 kez uyanıyo sabah 7 de ayakta yanıma alıyorum emziriyorum biraz öyle uyuyo ama gündüzde bi öğlen bi 5 sonrası uyuyo 1 bilemedin 2 saat falan bu ay çorbaya geçicez bakalımmm
Merhaba Nisan 25 doğumlu bebeğim 7.250 kg 67 Cm kızbebek ek gıdaya başladım meyve püreleri patates havuç püresi yoğurt veriyorum gündüzleri pek uzun uyumuyor ama akşam saat 8 de uyuyo sabah 8 veya 9 gibi uyanıyor geceleri bir iki kez emmek için uyanıyor gündüz uykusu nasıl olmalı kaç saat uyumalı kızlar çok kucak istiyo iş yaptırmıyor bana nasıl oyalayabilirim
Walla tavsiyem kızlar yaptığımı yapmayın süt artı mama artı ek gıda sonuç beş gündür tuvaletini yapamıyor.benim oğlum işten gelince kucağıma atlıyor bidaha inmiyor bu arada biz gündğz iki saatte bir yatıyoz yoksa dayanamıyor paşa gece de anneyle savaşıyor meme istiyo ha bire.
Emanetim benim kızım akşam kaşık maması yiyo yatmadan baya koyu yapıyom bi sorunu olmazsa sabah yediye kadar yatıyo.sonra da bi sabah yatıp iki saat bile öğleden sonra toplamda bi buçuk saat uyuyo.yani gündüz üç buçuk saat uyuyo. Akşama doru yarım saat uyuyo.ben yürütecek koyuyorum durdurmak için yada o uyuyunca bütün işlerimi yapıyorm.bide kızlar kızımı yere yüzüstü koyunca bağırıo hiç emekleme hareketi yok sizce normal mi üzülyorum hiö gayret etmiş sadece çırpınıo
Emine ckr sana yazdım bu üstteki mesajı yalnış yazmışım kusura bakma
Erva cım benimde sıkıntım aynı oyun halısına yere koyuyorum yüz üstü dönüyo biraz çırpınıyor sonra sıkılıp ağlıyo yürütece koymaya başladım onda mutlu oluyo odayı dört dönüyo ama sakıncalı mı diyede kormuyo değilim yani bende ikilemdeyim bide şu iki gündür gece sürekli ağlayarak uyanıyor elimi tutacak veya yüzümü dokunarak uyumak istiyor anlamış değilim sizce ne yapmalıyın
Konunuzu yenı gordum ben 25nısanda dogum yaptım bebegımı daha kontrole goturmedım bu ayın 25ınde kontrolu gecen ayın 25ınde 7.200kg 68cmdı 6.ayını doldurdugunda aksam en gec 8uyur sabah 6.7 gıbı kalkardı ama bu hafta alt ıkı dısımız patladı huysuzluk basladı gecelerı cok uyanıyo gunduz keyfı yerınde gece atesı cıkıyo hep ılgı ıstıyo oyn ıstıyo oyncklrndan hemen sklyo zaten herseyı agzına sokuyo yurutec almadım dha erkn demıslerdı ama sz kullanıyomssnz nasl rhat edebldnzmı bende alsammı yanls brkp hcbsy ypymrm hemen mzklanıyo bıde benımkı kendı kendıne yuzustu sırtustu donyo azcık oyncaklryla oynuyo hemen bgro cevırıyım dye emekleymıyo daha detskle oturblyo
Konunuzu yenı gordum ben 25nısanda dogum yaptım bebegımı daha kontrole goturmedım bu ayın 25ınde kontrolu gecen ayın 25ınde 7.200kg 68cmdı 6.ayını doldurdugunda aksam en gec 8uyur sabah 6.7 gıbı kalkardı ama bu hafta alt ıkı dısımız patladı huysuzluk basladı gecelerı cok uyanıyo gunduz keyfı yerınde gece atesı cıkıyo hep ılgı ıstıyo oyn ıstıyo oyncklrndan hemen sklyo zaten herseyı agzına sokuyo yurutec almadım dha erkn demıslerdı ama sz kullanıyomssnz nasl rhat edebldnzmı bende alsammı yanls brkp hcbsy ypymrm hemen mzklanıyo bıde benımkı kendı kendıne yuzustu sırtustu donyo azcık oyncaklryla oynuyo hemen bgro cevırıyım dye emekleymıyo daha detskle oturblyo
Benimkide sırt üstü yatınca dönüyo tekrar döne döne gidiyo ama emekleme yok yürüteç konusuna gelince ben bir kaç kez denedim çokta rahat ettim açıkcası ama kızımın beli ağrıdı gibi geldi doktoruma sordum oda daha erken dedi 8inci ayında koyabilirsin dedi biz daha diş çıkarmadık ama huysuzluk ve ishali var çıkaracak gibi geliyo bakalım beklemedeyim canım
Telefondan gırıyorum alıntı yapamadım bızımkıde sureklı oyun ılgı beklıyo 8ayları yaklastı zaten bende bakm modellerıne boyları ayarlanan varmıs ona gore alym smdıden cnku onu brkp bsy ypamıyrm
Aynen yanlız bırakamıyorum daha doğrusu durmuyo ilgi ilgi bende yemek bari yaparken ona koyayım dedim ancak öyle başedebiliyorum