Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 33+3 haftalık hamişim 14 nisanda kontürolüm
KARDELEN aramıza hoşgeldin hayırlı doğumla sağlıklı bebeğini kucağına almanı dilerim...
Kızlar benim kontrollerim 2 hafta arayla..18 mart da gittim birdahaki 3 nisan...sanırım kontrolden sonra 1 haftaya düşecek...
selam arkadaşlar! ben bu aydan itibaren yeni doktorumuza gideceğim. bugüne dek gittiğimiz hastane ile doğum ücretlerini konuştuk ve uçmuş olduklarını gördüktatlicadiarzu arkadaşlardan tavsiye üzerine şimdi yeni bir doktora gideceğim. 1 nisana falan randevu alıcam. bundan sonraki haftalarda da sık sık çağırır sanırım. bir an önce oda beni tanısın durumumu takip etsin istiyorum tabii.. e, hayırlısıyla 10 mayısta görünüyor doğum:teytey: arkadaşlar sanırım çoğunluğunuz ankaradan, istanbuldan olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyor, ne şekilde doğum yapmayı düşünüyorsunuz biraz bunlardan da bahsederseniz sevinirim. ben epiduralle normal doğumu düşünüyorum. eski dr. la konuşmuştuk bi riskinden falan bahsetmedi olur dedi. şimdi bu yeni gideceğim doktorla da enine boyuna konuşmak istiyorum bu yöntemi. sizler nasıl doğum düşünüyorsunuz?? sevgilera.s.
ebrucum ya inş iyi haberlerle geleceksin bizide sevindireceksin:teytey:Murgizcim benim kontrolüm yarın..Bakalım yaklaşık 5 haftadır gitmedim doktora..Oğluş nasıl acaba??
Ben normal doğum düşünüyorum ağrım çok olursa epidural normal doğum yapabilirim.. Bence sadece korktuğun için sezeryan düşünme..Eğer mecbur değilsen sende epidural normal doğum düşünebilirsin.. Çünkü ilk doğumda sezeryan olursan bundan sonra hep sezeryan olmak zorundasın ve sadece 3 doğum yapma hakkın var..Daha fazlasını doktor önermiyor..Ayrıca sezeryanda iyileşme süreci daha uzun..Bebeğin doğduğu andan itibaren yarım saat içinde annenin yanında olması ve emzirilmesi gerekiyor..Sezeryan yaptırırsan bu çok zor biliyorsun..
Merhaba ark.
Bende happy_spk gibi şimdiye kadar gittiğim hastanenin doğum ücretlerini malesef çok geç sordum ve uçuk olduğunu öğrendim. Yarın tavsiye üzerine başka bi hastaneye gidip ordaki 3 farklı doktor ile tanışacağız. Artık hangisine kanım kaynarsa ona giderim çünkü 3.üde çok iyi olduğunu duydum... Randevumuzda 5 Nisanda olur.. :dance:
evet medikalparkta bizde fiyatlar uçuk olup hemde okadar beklediğimiz için vazgeçtim. ama doğum yaptığın odaları görsen değer diyorsun biraz otel konforunda deniz manzaralı süperdi bayılmıştım ama... aaah aaaah....:1rolleyes: şimdi gittiğim hastanede muane 25ytl norlal 250 sezeryanda 500 civarındaydı. 100ytl ye doğum yapan hastanelerede gittim ama araştırmalarımda kimsenin 100 ytl'ye çıkmadığını öğrenince vaz geçtim güvenemedim yok yere bişeyler çıkartıyorlarmış sezeryana alıyorlarmış. neyse ya hayırlı vicdanlı insanlarla karşılaştırsın Allah bizi önemli olan o.tekrar merhaba arkadaşlar! biz şu özel istanbul hospitali bulduk, orada doğum yapan bir arkadaşım kendi doktorunu da tavsiye etti hayırlısıyla nisan kontrolüm itibariyle ona gidicez. doğum fiyatlarını bahçelievler medical parka sormuştum ben. epiduralle normal doğuma 1.460 dediler ssk lı fiyatı. kardelenciğim sen de sormuşsundur sanırım fiyatları.. walla orası da bana uçuk geldi. hemde dediğin gibi yoğun.. işte bize tavsiye edilen şu hastanede normal 100 sezaryen 100 epidural de anestizi uzmanı belirliyormuş sanırım onunda 150 lira falan farkı varmış ssk ya. muayene 20 lira.. odalar 2 kişilikmiş. özel oda istersen 100 lira fark.. e daha ne olsunn?? walla bugüne dek medicale de ethica incirliye de ne paralar bayılmıştık.. muayene bile 50-60 verdik.. ama neyse, hayırlısıyla sağlıkla doğsun da bebişlerimiz. artık napalım.. a.s.
Murgizcim benim kontrolüm yarın..Bakalım yaklaşık 5 haftadır gitmedim doktora..Oğluş nasıl acaba??
Ben normal doğum düşünüyorum ağrım çok olursa epidural normal doğum yapabilirim.. Bence sadece korktuğun için sezeryan düşünme..Eğer mecbur değilsen sende epidural normal doğum düşünebilirsin.. Çünkü ilk doğumda sezeryan olursan bundan sonra hep sezeryan olmak zorundasın ve sadece 3 doğum yapma hakkın var..Daha fazlasını doktor önermiyor..Ayrıca sezeryanda iyileşme süreci daha uzun..Bebeğin doğduğu andan itibaren yarım saat içinde annenin yanında olması ve emzirilmesi gerekiyor..Sezeryan yaptırırsan bu çok zor biliyorsun..