Gebeliğe Hazırlık Bebişlerimizi beklerken...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam ballarrr size anlatim ben hikayemii

Evet Hanımlar Bu da benim hamile kalma ve doğum Hikayem diyebilirim size Şimdilik evlenmemizi 3 ay bunu Biz hiçbir şekilde korunmadık Çünkü aşırı derecede çocuk istiyordun ikimizde ve ben milyon hastasıydım kombi Neticede diye bir ilaç kullanıyordum her gün Günde 2 defa şekilde kullanıyordum ve iki üç ayda bir kontörüm vardı evliliğimizin üç ayında da bu kontrole gitmem gerekiyordu ve gittim doktoruma evlendim ve çocuk sahibi istediğini söyledim ve doktorumla bunun imkansız olacağını Çünkü bu ilacı kullandığım için vücudundaki tüm dengelerin değiştiğini ve çocuk doğur Ustam %90 veya %100 çocuğumun özürlü olacağını söyledi O anne yaşadığım size anlatamam bile o kadar kötü bir şekilde girdim ki moralim bozuldu Dünyam başıma yıkıldı o an ağlamak geldi içimden Tabii doktorun yanındayım çok moralim bozuldu Bu yüzden eşimle beraber çıktık doktordan �kimiz de arabaya bindik ama ikimiz de bir kelime bile konuşmuyoruz Ben birden ağlamaya başladı deli bir şekilde ardından eşim Bu böyle olmayacak seni başka doktora götürelim gerekirse bu ilacı bıraktı alalım sana tedavini gör falan dedim Neyse eve geldik ama bir hafta boyunca o kadar çok psikolojim bozuldu ki ağlaya ağlaya deli oldum diyebilirim Artık eşim her gün Beni gezmelere Götürün ama fayda etmedi psikolojim iyice bozulmuştu ve sürekli migren ataklarını tutmaya başlamıştım sinir bozukluğundan dolayı ardından burada Tekden Hastanesi var Belki Kayseri olan kızlar bilir oraya gittik ve orada Kayınvalidemin patronu olan doğum doktor Oğuz bey vardı ona müracaat ettik Ve o dedi ki ben sizi bir İsmail Bey de bir doktor varmış onu yönlendireceğim ya Ona gittik Doktor da Allah'ın izniyle Seni hiçbir şeyin kalmayacak ve BİMcell çocuk sahibi olacaksın de o kadar mutlu olmuştum ki bu haberi duyunca arna tüm tahlillerim yapıldı emar rutin kan tahlilleri veya ultrason tahlilleri her şey yapılmıştır Doktorum o kullandığım ilacı bıraktıktan sonra başka başka ilaçlar vermeye başladı vücudundan o ilacın etkisini atabilmek için ama doktorum yeni %100 çocuğun Özürsüz doğacak gibi bir şey söylemiyordu bana Allah'ın izniyle her şey yoluna girecek diyor da Neyse aradan 3 ay 4 ay geçti ben ben ilacı tamamen bıraktım doktora gittim ve doktor ardından çocuk sahibi olabilirsin demişti bana Allah'ım o kadar çok sevinmiştim ki bu haberi duyunca hemen eve geldim Ve eşime Hadi çalışmalara başlıyoruz çocuk sahibi olabilir mi Siz dedim Tabii eşim her zamanki gibi tepkinin temkinli davrandı biraz daha bekleyelim her şeye rağmen ilacın etkileri gitsin hemen çocuk yapmayalım dedi

Kız sen üçüncüye mi karar verdin :) ben de inşallah Aralık-ocak tibariyle yeniden çalışmalara başlamayı düşünüyorum
İnan seni de etiketleyecektim.. yok kız kankalar için açtım.. tecrübelerimle burdayım ben

işte bol bol seviştim. sonra hamile kaldım. 2 li tarama 3 lü tarama ayrıntılı derken şimdide pıhtılaşma ve erken doğum riski çıktı başıma. allaha emanet gidiyorum :/
Canım pıhtılaşma benim ikizlerim de de olmuştu
Ve erken doğum oldu mecburen bu sebeple
İlaç kullanıyormusun kan sulandırıcı??

Canım Rabbim en güzel zamanda en güzelini nasıp etsin sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…