- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Hangi şehir??O doktorun benn..
Değiştim doktoru ama doktor bulamıyorum şimdi
Hangi şehir??
Burdan yazılıyo mu :))İstanbull canım ANADOLU yakası var mı iyi biri ?
Kızlar özellikle keçi boynuzu pekmezi çok ise yarıyor eczanelerde bulabilirsiniz :)) yani onun disinda aynı şeyleri uyguladim ya bilindik olayları :))nisankralicesi sen nasıl hamile kaldın bakim :))
Hadi hadi bilmiyoz biz.. anlat sen :))Kızlar özellikle keçi boynuzu pekmezi çok ise yarıyor eczanelerde bulabilirsiniz :)) yani onun disinda aynı şeyleri uyguladim ya bilindik olayları :))
Kızlar özellikle keçi boynuzu pekmezi çok ise yarıyor eczanelerde bulabilirsiniz :)) yani onun disinda aynı şeyleri uyguladim ya bilindik olayları :))
Canım benim annem istanbulda.. ben ordayken yengemlerin gittiği bi doktora gidiyorum.. medipol de cevahir diye bi kadın.. soyadını unuttum.. bide sema var.. hatta yengem daha 2 gün önce orda doğum yaptı.. doktorunu sorim senin için yinede..Yaz tabi
ahahhahahahahaCanım biz o keçinin tamamını yedik ama
Kiz neyi ni anlatıyım işteHadi hadi bilmiyoz biz.. anlat sen :))
Sal gitsin beyaaa..ahahhahahahaha
ya siz bana nasıl karar verdiğinizden bahsedin hele, 1 yılda 11 kere vazgeçen bir arkadaşınız var aranızda
2side bilinçli mi,isteyerek mi oldu??kaza fln yok..Kiz neyi ni anlatıyım işteHahaha gunasiri ilişki yumurtlama takibi de yapılabilir :)) sonra belinin altına yastık koyup bi sure beklenebilir :))
Canım benim annem istanbulda.. ben ordayken yengemlerin gittiği bi doktora gidiyorum.. medipol de cevahir diye bi kadın.. soyadını unuttum.. bide sema var.. hatta yengem daha 2 gün önce orda doğum yaptı.. doktorunu sorim senin için yinede..
HahahahahaCanım biz o keçinin tamamını yedik ama
Biz eşimle çok çocuk seviyorduk ama işte biraz zaman geçsin dedik :)) artık etrafımizda o kadar çocuk goruyorduk ki artik dedik zamani geldi :)))ahahhahahahaha
ya siz bana nasıl karar verdiğinizden bahsedin hele, 1 yılda 11 kere vazgeçen bir arkadaşınız var aranızda
2 side bilincli oldu2side bilinçli mi,isteyerek mi oldu??kaza fln yok..
ahahhahahahaha
Koşuyolu cnm.. bak netten.. biz hep oraya gidiyoruz.. bi bak netten..Sor bakalım semt neresi canım öğren mercii
Benim de şükür2 side bilincli oldu
Yer inş..Canım evliliğimin keyfini sürerken ve maddi durumu düzeltmişken bir de gelsin malımı yesin velet dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?