Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık bebişlerimize neler almaya başladık?
- Konu Sahibi bennys
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2008
- 195
- 1
- 96
- 42
kızlar, yeni aldığımız tum bebek elbiselerini yıkamalıyızmı?
evet özellikle direk tenine temas edicek olan giysileri yıkamak lazım o hassas pamuk gibi ciltlerine bi zarar gelmesin dimi ama :)
kızlar iç zıbınları ters giydircekmişiz bu konuda bilgisi olan varmı?
hatirliyorum annemler dayimin cocuklarina vs öyle yapmislardi..bebek ilk dogdugu zamanlar tenleri cok hassas oldugu icin tenine kiyafetlerin dikis yerleri izz yapip acitmasin ve rahat uyusun diye..
- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
hepsini yıkadım yatagını almıştık ztn nevresım takımlarını yastıklarını bıle yıkayıp utuledım
cekmecelerine kapitone diktirdi kayınvalidem (sagolsun)
bi guzel oğlumun kıyafetlerini yıkayıp utuledıkten sonra cekmecelerine yerleştirdim.
ben bebeğimin cicilerini hacişakirin toz deterjanıyla elde yıkama programında yıkadım 30 derecede
mis gibi koktular yumuşatıcı koymadımm kımse tavsıye etmıyor. ama yumuşacık oldular..
sizede tavsiye ederim hamişller
cekmecelerine kapitone diktirdi kayınvalidem (sagolsun)
bi guzel oğlumun kıyafetlerini yıkayıp utuledıkten sonra cekmecelerine yerleştirdim.
ben bebeğimin cicilerini hacişakirin toz deterjanıyla elde yıkama programında yıkadım 30 derecede
mis gibi koktular yumuşatıcı koymadımm kımse tavsıye etmıyor. ama yumuşacık oldular..
sizede tavsiye ederim hamişller
- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- 11 Şubat 2008
- 195
- 1
- 96
- 42
oğlumun yatağını aldım ama daha nevresim takımlarını yaymadım kirlenecek diye... birde bizim ev dubleks olduğu için trabzondan tahta beşik getirtim eski köy beşiklerinden onuda salona koydum nostalji yapalım dedik biraz ama onun içine yatak yaptırmam lazım ay işler bitmiyor...
- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ben her bi işini bitirdim çok şükür. elbiselerini yıkadım odası hazır zaten nevresimlerini de serdim bi de ben de tahta beşik aldım nostalji olsun die bi marka çıkarmış ahşap sade bir beşik. onu da odama koydum bir tek bebek şekerlerini hazırlamak kaldı onlarla uğraşıorum şu aralar
- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ya benim çok boş zamanım olduğudan kendim hazırladım zaten severim ben bööle şeylerle uğraşmayı nikah şekerlerimi de kendim hazırlamıştım.
nasıl yapıyosun canım?
Tarifini soylermisin?
cok zor diyilse bende deneyim