Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu resimdeki sadece oto koltugu mu? yoksa ana kucağı olarak da kullanılıo mu?ben anlayamadım da:)
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=61927
bir de agırlığı:13,5 kg yazıo, bir de bebek koy içine 20 kg yapacak,bu nasıl tasınır yaaa
kızlar iyi ettiniz de söylediniz bunu ben de dönence bakıordum vaz geçiim o zaman. ya doğum çantanızı hazırladınız mı? ben daha hazırlamadım acaba geç mi kaldım?
bende kendi çantamı hazırlamamıştım daha bugün bişeyler koydum artık eee az kaldı nede olsa bide sancılarartınca korktum ama eksikler hiç bitmiyo gerçekten doktoruma sordum bugün hastabezide koy dedi bide yatağa koyulan pedlerden hijyenik ped.kızımın bezi filan bizim bezler eksik yanii öncelikle:roflol: bide bisürü çarşaf bez filan götürmek gerekiyomuş yaa hastaneden hemşireye sormuş bi arkadaşım çatala sermek için çarşaf getir belki çok iyi temizlenmemiş olabilir demiş sonra bebeği tutmak için doğarken çarşaf bez gibi bişey siz koycakmısınız bunlarıda galiba benim çantam biraz ağır olcak nevresim filan war daha:sm_confused:
bir süredir özellikle geceleri adet sancisi gibi sancilarim oluyor..her gece ayni siddette ve ayni süre degil sanirim gün ici aktivitelerimiz vs de etkiliyor...ilk defa olunca cok sasirmistim hafifte leke gelmisti hemen hasteneye gittim,aslinda bu ay yalanci dogum sancilari den sancilarin baslayacagini biliyordum ama yasmak cok farkli oluyormus...başladı mı sancılar? nası bu sancılar scapula?
Hastane çıkışının yedeği şartmış,bezlerinden çiş çıkabiliyormuş,kusuyorlarmış yani tek olmaz.arkadaşlar hastane çıkışı 1 tane mi aldınız?ben 2 tane almayı düşünüyorum,gereksiz mi olur?
Hastane çıkışının yedeği şartmış,bezlerinden çiş çıkabiliyormuş,kusuyorlarmış yani tek olmaz.
Bizim 1 tane 10 parça,4 tane de 5 parçalı olanlardan var,bazıları hediye o yüzden çok oldusırnaşık şey hepsini yıkamayacağım 1 asıl,2 yedek olsa yeter heralde.
Bir de ben hacı şakir granül le yıkadım giysilerimizi ama kokusu hiç hoş değilkafamçokkarıştı dalinin deterjanı ve yumuşatıcısı varmış ondan almayı düşünüyorum
kızlar bebek kıyafetlerini makinedemi yoksa eldemi yıkadınız.
birde öyle bi gün filandakalınmıyomuş hastanede bi problem yoksa bi kaç saat sonra çıkarıyolarmış ama işte herkes bişey koy diyo ama doğum yapmışlara danışmak daha mantıklı tabii canım sağol