Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

arzu, gülce montlarınıza bayıldım çok ciciler.
bizim astronot hediye ve soluk bir mavi. sizinkilerin rengi çok tatlı.
astronot alacaklar mutlaka bacak kısmında fermuar olmasına dikkat etsinler, bizimkinde yok ve çok zor oluyor giydirmesi. bir kış idare etcez artık, varken de yenisini almak istemiyorum.
ne kadara aldınız bu arada arkadaşlar?

bende astronot almakistiyorum ama alanlar nereden ve kaçaaldılar söylerseniz çok iyi olur.ben internetten almak istiyorum ama göremeden alamıyorumda böyle şeyleri.Ama alanların görüşleri önemli.

tatlım çok teşekkür ederim.allah bebişlere sağlik sıhhat versin.yazgılarıda kendileri kadar güzel olsun.a.s.

vallahi gerçekten bende ne zamandır söyleyeceğim. maşallahhhh allah bağışlasın gerçekten çok güzel kızınız tam ısırmalık:) kulubün güzeli seçtik biz onu eşimle. 2. bebişimde kız olsun asya bebeğe benzesin inşallah. uzun sağlıklı mutlu bir hayatı olsun asya bebeğin.

sağol canım ya bu aralar kızım çok iltifat alıyor teyzelerinden.barışta çok tatlı maşallah.

canım montun çok güzelmiş,güle güle giysin.ama dediğin gibi astronot daha kullanışlı oluyor.

tesekur ederım canım bende artık asronot almaya karar verdım gecenlerde dısarıya cıktık cekıstır cekıstır canım cıktı bırde usutecek dıyede korktum alan arkadaslar fıyatları nasıl nereden aldınız

ben beşiktaşta pançodan aldım arkadaşlar bücürük marka 80ytl. almadan önce çok araştırdım markalı markasız bir çok bebek mağazasını dolaştım kiminin eldiveni, patiği yoktu kiminin giydirmesi zordu. en son birde kanz da beğenmiştim ama onunda başlığı boldu atkı olsa bile aradan rüzgar alır diye vazgeçtim.

herkese merhabalar.... bütün ciciler çok güzel gerçekten... allah iyigünlerde nasipetsin inşallah:)

füsfüs harfleri ve çekmece aksesuarlarını aldığın siteyi söyleyebilirmisin? çok güzeller:)) birde bende oğluma tulum giydiriyorum gece yatarken... ve üzerinede başka birşey örtmüyorum.... son derece rahat ve kullanışlı... kesinlikle tavsiye ediyorum... ama çok kabarık olmayanlarından almalısın....
bak oğluşumun fotosunu ekliyorum:)

Son düzenleme:
kıyamam yaaa ne güzel uyumuş tam yemelik.
harfleri ve çekmece kulplarını e-bebekten aldık canım

kozmonot geldi ama,kalıbı mı küçük nedir,tam üstüne göre oldu,12 ay almıştık,bacak boyu tam gibi bi kollar uzun,kışı çıkarır mı bilmem,tekrar mı yollasam karar veremedim.

bu beden numaraları çok tuhaf gerçekten ben de geçen gün tulum baktım 9 aylık diyor ama defneye ya tam olur ya da küçük gelir.
bizim astronot da aynı seninki gibi bacakları ve bedeni tam oluyor gibi, koları azıcık uzun, inşallah bu kışı çıkarır diyorum ben de
değiştirme şansın varsa 1,5 yaş olanını iste bence. giydirmesi zor oluyor bizim hakkaten, birkaç ay sonra iyice zorlaşacak

kozmonot geldi ama,kalıbı mı küçük nedir,tam üstüne göre oldu,12 ay almıştık,bacak boyu tam gibi bi kollar uzun,kışı çıkarır mı bilmem,tekrar mı yollasam karar veremedim.

canım bence imkanın varsa değiştirmeni tavsiye ederim. en azından 18 aylık ile. çünkü giydirip kucağına aldığında kozmonotun bacak kısmı yukarı doğru toplanıyor. birde daha soğuklarda içine kışlık kazak pantolon giydirdiğinde rahat hareket edemeyebilir sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…