• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlerimize aldığımız ciciler

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
kızlar biz de bebeklerimize aldığımız kıyafet ve eşyaları burdan birbirimizle paylaşalım. bayılıyorum bebek eşyalarına bakmaya. hamilelerin hazırlıklarına bakıyorum ama biz onları geçtik artık ihtiyaçlarımız farklılaştı. biz de burda paylaşalım ne dersiniz, ben de ilk fırsatımda birkaç bişey eklicem

kızımın montuyla elbisesi (azcık karanlık mı çıkmış ne)

pic0092kq6.jpg

w640.png

cok guzelmıs cıcılerı elbısesı bende cok sevıyorum bebek kıyafetlerıne bakmayı ılk fırsatta bende cekeyım ekleyecegım.

Bende oğluşuma kışlık mont aldım yeni.bir ara resmini çekip,ekliyim..gerçi nasıl ekliycem bilmiyorum ama:)

hepsini iyi sağlıklı gunlerde giysin bebişlerimiz.kızlar şu alttaki bebeklerin kaç aylık oldugunu gösteren resimli takvimleri nasıl yapıyorsunuz??biri bana anlatabilir mi bende yapayım?

arkadaşlar merhaba
füsfüs kızın için aldıklarına bayıldım, bittim
diğer arkadaşların gönderdiklerini göremedim belki benim makinede bi sorun vardır
benim sizlerden bi isteğim olacak konuyla pek alakası yok ama bana bebek patiği modelleri gönderir misiniz internetten araştırdım ama öyle anlatmışlarki öyle modeller var ki kafam hiç almadı hiç beceremeyeceğim şeyler.
bildiğiniz modelleri anlatır mısınız yalnız dediğim gibi ben örgü konusunda hiç iyi değilim :utangac: fisfisfis :çok üzgünüm:
örgü örerim ama çok alengirli model oldumu beceremiyorum
şöyle pratik bebek patiği tarifleriniz mutlaka vardır
şimdiden teşekkür ettim hepinize
:nazar:a.s.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
gülceyle asyanın cicileri de harika bayıldım walla bizim de bugün internetten aldıklarımız geldi oyuncak vs. onları da koyucam

bunlar da bebek günlüğü (almasam içimde kalcaktı çok seviyorum), mama sandalyesi için oyuncak,eğitici küpler, dişlik, odasının kapısına ismini yazmak için harfler ve eski dolabımla şifonyeri modifiye etmek için mobilya kulpları:)

pic0095ol6.jpg

w640.png

cicilerin hepsi birbirinden güzel bayıldım. bende nihayet kızımın kışlık kozmonotunu ve uyku tulumunu aldım rahatladım :dance: mecburen biraz büyük aldım zaten kabarıklar giyince hüsmen aga gibi oldu çok komik bir ara resmini koyarım sırnaşık şey

bizde de astronot var acayip kullanışlı monta göre, hediye gelmişti tam oluyor, azıcık büyük olsa daha rahat olurdu giydirip çıkarması, resmini eklerim

valla bebeğim olmadan öncede şimdide bebek mağazalarının önünden geçerken içeriye girmeden yapamıyorum. hele o ilk doğanlar için miniminicik kıyafetler çoraplar yokmu öldürüyo beni, çok tatlılar yaa.
Annem benim bebekliğimde giydiğim kışlık montumu saklamış. ilk kızım doğduğunda vermişti bana. bu senin montun sende kızına giydir demişti. ama kızım kış gelene kadar büyüdü ve kilo aldı ona küçük geldi giydiremedim. şimdi ikinci kızım oldu. kışta geldi, kiloluda değil :)) bu sefer giydirebileceğim. düşünün ya taaa benim bebekliğimden kalma, benim kıyafetim ve hala yepyeni. resmini çeker çekmez ekleyeceğim buraya.
ayrıca kızlar bence sizde çocuklarınızın kıyafetlerinden onlara hatıra saklayın. zaten hemen büyüyorlar, fazla giyilmediği için eskimiyor kıyafetleri. içinden çok beğendiğiniz elbise, etek falan varsa saklayın derim. annem bizim oyuncaklardanda saklamış. büyük bir atımız vardı binerdik. biz üç kardeş kullandık onu. annem sonrada bana verdi, çünkü kardeşler arasında ilk önce benim çocuğum oldu ;)
bende kızımın kıyafetlerinden saklıyorum. insanın çocuğuna bak bu benim bebeklik kıyafetim demesi çok güzel bir şey ;)

Back