bebislerimiz kime benziyor acaba ???

ayy emek bebek aynııı sen oglun ya bu kadarmı benzer.esencen seninkide babaya benziyoo valla
serçecik in kızıda annesi aynııı

bende koymak isterdim ama kociş koyma dedi.gizli mizli koyarsam olur biigün

emekbebek bencede yakışıklın sana daha çok benziyor,ama biraz inceleyince yanakları babasına benziyor gibi geldi bana

selmacım senin fıstık zaten belli annesi gibi çıtır odakaydirigubbakcemile5 babasının resmini facede görmüştüm,valla tamamen sen bu kız maşallah kaşına gözüne :nazar::nazar: bide çok merak ettim kayınvaldenler falan ne dediler bebişin sana benzediğini görünce?

Son düzenleme:
desktop69wo.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
özlemim oğluşun babasına benziyo,bu arada oğluşlar ikinci isimleri ile adaş :) benimkide ınanç Tuğra..Allah bağışlasın ..eşinlede çok hoş çıkmışınız..

özlemim oğluşun babasına benziyo,bu arada oğluşlar ikinci isimleri ile adaş :) benimkide ınanç Tuğra..Allah bağışlasın ..eşinlede çok hoş çıkmışınız..

Teşekkürler canım ewet aynı baba valla inanmıcak kimse benim çocuğum olduğuna benneyaptımki
Bazıları da göz şeklinin bana benzediğini bakışlarının babaya benzediğini sölüyolar yalnız benim oğluş uyurken gözleri kapalıyken babaya pek benzemio

Son düzenleme:
özlemim maşallah oğluşuna ben sana benzettim seni daha çok andırıyor

emekbebek bencede yakışıklın sana daha çok benziyor,ama biraz inceleyince yanakları babasına benziyor gibi geldi bana

selmacım senin fıstık zaten belli annesi gibi çıtır odakaydirigubbakcemile5 babasının resmini facede görmüştüm,valla tamamen sen bu kız maşallah kaşına gözüne :nazar::nazar: bide çok merak ettim kayınvaldenler falan ne dediler bebişin sana benzediğini görünce?

canım ya aslında ben babaya benzetiyorum.kirpikleri cenesi dudakları bana benziyor sadece.kasları filan babası.uyurken ben cok benzetiyorum babasına.
kaynanam diyor cenesi duda sen gibi diye.kirpkleride sen diyorlar.bilmiyorum içten fesatlık varmı. mirmirmirmir

hayır özlem dayıya değil bu oğluş aynııııı babasııı vallaha.face de görünce demiştim saten sana ona benzettigimi.bu kadar benzer yanee

özlemcim bebis ayni babasi özellikle gözleri
bebis agliyorrrr öptüm sizi

Özlemcim bence oğlun babasının kopyası

image.php
[/url][/IMG]

image.php
[/url][/IMG]

bulabildiğim en düzgün fotoğraf buydu:)

burcum ya walla nazar degmesin bu fotografina bayiliyorum cok güzelsin canim yaa :1hug:

kizin tipki sana benziyor ayni sen babaya pek benzemiyor

burcum ya walla nazar degmesin bu fotografina bayiliyorum cok güzelsin canim yaa :1hug:

kizin tipki sana benziyor ayni sen babaya pek benzemiyor

baba tarafı bu konudan çok muzdarip zaten benzeticek bişi bulamadıkları için sinir basıyor onları bnde keyfini çıkarıyorum bu durumun:jeyyar:

özlemcim senin oğluşta babası valla,napalım hayatım bizede huyları benzer belki yakışıklıların:))

burcu canım senin sormana bile gerk yokki anacım
hık demiş burnundan düşmüş derler ya o hesap,burnundan doğurmuşun sen bu kızıkaydirigubbakcemile3

özlemcim senin oğluşta babası valla,napalım hayatım bizede huyları benzer belki yakışıklıların:))

burcu canım senin sormana bile gerk yokki anacım
hık demiş burnundan düşmüş derler ya o hesap,burnundan doğurmuşun sen bu kızıkaydirigubbakcemile3

sağol canım benim bunları duydukça ağzım kulaklarımda geziyorum neden bu kadar seviniyorum bilmiuyorum ama kim görse aynı sen diyor hihoyyyt

X