bebislerimiz kime benziyor acaba ???

saol canim

bu sayfaya gir abload.de - Bilderupload
bilder nicht skalieren yazan yerden 800x600 ü sec
sonra durchsuchen yazarn yerden resmi bul

abload yazan yere bas cnm
likler acilcak
Direktlink für Foren yazan yerin karsisindaki linki al buraya kopyala cnm

estel teşekkürler canım,cimcime eşine teşekkür ettiğimi söyle ilk kez biri bana benzetti:)

bazen şüpheleniyorum bu çocuk benden değil diye-tatlicadiarzu-

estel teşekkürler canım,cimcime eşine teşekkür ettiğimi söyle ilk kez biri bana benzetti:)

bazen şüpheleniyorum bu çocuk benden değil diye-tatlicadiarzu-

süpelenme hayatim hic kaydirigubbakcemile3
bak ben sana ne anlatiyim ben dogum aninda yanlizdim ya esimle TUAN evdelerdi
bense hastanede dogum oldu esim bebegi ertesi gün geldiginde gördü
ilk anda gercekten cok farkliydi benim oglusum hic kimseye benzemiyordu
esim gördügü ilk anda " bu gercekten bizim bebegimizmi " hic bize benzemiyor dedi :roflol:

inanamadi resmen bizim bebegimiz olduguna

:1rolleyes:
neyseki bende babasına benzemesinden memnunum ve ilk ben söylemiştim doğmadan önce bu tıpkı babası diye,yoksa bu kadar insan etrafımda durmadan '' aa aynı emre''deyip durmasına dayanamazdım heralde.zaten eşime benzettiklerinde bende evet tipi ona huyu bana benzio allahtan diomsırnaşık şey

kociş,ben,bebiş... :) şuan gün geçtikçe daha çok babasına benziyo oğlum gözleride renkli oldu artık. bakalım siz kime benzeticeksiniz..

esencen valla bencede babası :) maşallah çok tatlı:))

teşekkürler canım ... Efe de babasına benziyo bence..canancım gerçekten eşinle kardeş gibi benziyosunuz ama oğluşun sana benziyo gibi..

esencen cnm ayni baba bukadar benzerlik olmaz yani
buarada pozunuza bayildim cok güzel cikmis

cimcimecim valla her iki oglusunda daha cok sana benziyo masallah

esencen cim valla seninkide cimcimenin tam tersi babaya benziyo.gözleri ne renk bu arada?

canancım teşekkürler..selincim gözleri gri yeşil gibi bir renk oldu yeşile döner heralde babasının yeşil çünkü..

kızlar nerden başlasam bilmiyorum öncelikle cimcime sayfa hakketen güzel olmuş farklı olmuş
ve senden başlıyım bari tan aynı babası hele ağzı falan aynıııııııııııı
serçecik kızında aynı sen valla hele o ağzı minicik yirim ben onu yirim
vidi seninde oğlan babasının kopyası cin cin bakışlar aynı valla ayrıca maşallah çokta yakışıklı çok can yakacak valla
esencen seninkini benzetemedim valla kimseye ama ikinizede benziyor gibime geldi tosuncuk yorumlar bitti şimdide ben resim eklimmmmmmmmmmm

kızlar bu eşim ve ben
balay.jpg

buda balım oğlum
84129630.jpg

emekbebek canim aglusun aynen sana benziyo bence, pek babaya benzetemedim dogrusu.Allah size bagislasin miniginizi

esencen cim benim oglusunda gözleri gri-yesil gibi ve esiminde gözleri öyle ve esimin ailesindeki butun fertleri ya yesil gözlu yada mavi, benim rahmetli babam ve butun kardesleride yesil gözluler bu durumda oglusumunda gözleri yesil kalir diyorum, tabi önemli olan saglikli olmasida, baskada yesil gözu seviyorum:nazar:

tesekürler emekbebek-selincim a.s.

Émek bebek gercekten ayni sen cnm babaya bende benzetemedim

selincim benim oglumun gözleride gri yesil gibi onlarda yesile döner dimi delikafadulden benim göz rengimde yesil umarim yesil kalirlar esimin ela büyük oglumunda ela bal rengi gözleri

merhaba annişler ve tatlı bebişler...Emek bebek tşk. seninde bebişin sana çok benziyo babaya pek değil..maşallah oğluşuna...Canancım senin göz rengin çok güzel benimde ela eşimin yeşil ama Tuğramın yeşile dönüyo artık..neyse önemli olan sağlıklı olmaları..Allah hepimize bağışlasın..

X