Bebişleri yüzüstü yatırıyor musunuz ??

kızlar ya sürekli yanmı yatırıyosunuz ?
bebişlerin kafa şekillenmesi nasıl ?

doğduğunda yana alıştırdım şimdi düz yapsamda fazla kalmıyor kendi çeviriyor tabi gece yatareken gözüm üstünde değilse mutlaka yan yatıyor... kafası çıkntılı arkadan :))

doğduğunda yana alıştırdım şimdi düz yapsamda fazla kalmıyor kendi çeviriyor tabi gece yatareken gözüm üstünde değilse mutlaka yan yatıyor... kafası çıkntılı arkadan :))

Ya bende onu düşünüyorum bende ilk başlarda fazla yan yatırmadım sonra kusmaya başlaınca yan yatırmaya başladım bende,ama hafif sivri gibi bizimde CADIARZU Sürekli yan yatırmıyorum o yüzden ki artık kussa bile emdikten hemen sonra oluyo bu onuda görüyorum haliyle..o yüzden gece filan sürekli yan yatırmıyorm..geçen gece çocuğn kafası sivrildi die çok düşündüm heralde rüyama girdi :1shok:

kızlar sakın yatırmayın yuz ustu bizim doktorumuz ozellikle tembih etti ani bebek olumlerinden bahsetti sadece kafasını kaldırması icin jimnastik amaclı gozunun onunde uyanıkken yatır dedi aman diyim yatırmayın

Kızım çok seviyor yüzükoyun yatmayı ama ben korkuyorum içim rahat etmiyo.
Yetişkinlerde bile çok zararlı.

benim kızım da hiç sevmiyor yüzüstü yatmayı. uyuturken eger yanında kalacaksam sırt üstü yatırıyorum kafa şekillenmesinde sorun olmasın diye ama normalde bi sağa bi sola döndürüyorum.

bende genelde yan yatırıyorum ama gündüz tam aydığımda falan sırtüstü yatırıp bende yanına oturuyorum uyuduğu sürece.yüzükoyunsa sadece tam uynıkken kendini kaldırabilsin diye oynatırken yatırıyorum ama pek hoşlanmıyor dönmeye çabalayıp duruyor.bird bizde akşamları yapıyoruz banyomuzu akşam 9:00 dedimi nolursa olsun doğru suya sonra kurulanıp giyinene kadar zaten 1 saat geçiyo ee anne süslü baba süslü çocukta imdiden alıştı kaydirigubbakcemile3 kurulanıp önce kızaran yerlerimize krem sürüyoruz.sonra yağla masajımız var sonra pudralı fırçamızla kelimizi tarıyoruz kaydirigubbakcemile3 ee bide acık kıyıntı yapıyoz ondan sonra tattiiiiii kaydirigubbakcemile3

valla benim paşam çok seviyor yüzü koyun yatmayı uyuduğu vakit gündüzleri yüzü koyun yatırıyorum öyle çok değil 1 saat kadar sonra yan yatırıyorum çevirip... aslında çok sağlıklıymış almanyada yaşayan yengem söyledi almanların hepsi çocuklar böyle yatııyorlarmış kusarken boğulma tehlikesi kalmıyor.. birde karınları güzel oluyormuş çocuklaın

Ay antika çok güldüm kız kaydirigubbakcemile3
bizde artık gece yapıoruz banyomusu valla babamız 1de geliyo zaten işten,eüer uyuyosa uyandırmıyorum hç,uyanık olursa cuupp doğru suya sizn gibi sonra biraz kayıntı sonrada tattiiii :roflol::roflol:

yok uyklasada uyandırıyorum o saat geldimi bi kez aman uyuyo ellemiyim dedim gece yarısı bi kalktı uyumaz bi türlü dedim belli oldu alıştın sen düzen değiştimi iş karışıyo artık saati geldimi kaldırıyom.

dün deil önceki gün aşımız vardı..ondan öncek gün banyo yaptırmışdım kuzumu..ve dün gayet uslu,sakin olan bebeğim hiç durmadı..1 gün geçmedende banyo yaptırmak istemedim..bugün banyosunu yapdı misler gibi uyuyooo :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…