Bebişleri yüzüstü yatırıyor musunuz ??

istersen bu akşam ilk defa eşinle yanlız yıkıcanız yaa ondan fileyle yıkayın canım ben yanlızkenn küvetini yarıya kadar dolduruyomm ondan sonraa içine ayaklarından başlayarak yavaş yavaş sokuyomm hem suyada alışmış oluyo hani filede direk dökülüyo ya ondan ürkütnmek istemiyomm bebişi ayy bende varyaa sanki onuncu çocuğu büyütüyomm ha annem bana ne diyo biliyonmu sen bu rahatlıkla 10 tanede büyütürsün 20 tanede diyo delikafadulden

Annen haklı galiba tatlımm kaydirigubbakcemile3
Valla ben iki gecedir oğlanı uyutamıyorum,ki uyumuyo ama öle vyak viyakda ağlamıyoo ona rağmen deliriyorum kafamçokkarıştı hala alışamamış gibiyim sersemliyorum çocuk huzursuz olunca :1no2:

Bu arada benim oğlan nası uyuyoo teyzesii /I]
:1rolleyes:

ohh maşallah çok tatlı yaaa annesii çok şekerr

annem ve kayınvalideme kalsa hep öle diyolarr ne rahatlık ne rahatlık ama şöle söleyim sanki varyaa dora 1 aylık değilde daha büyük öle her huyunu biliyomm her an nasıl ona davranmam gerektiğini biliyom ne bileyim yaa canım oğlum benim işte biraz rahat bi anneye sahip ama oda halinden memnunn galiba sesi çıkmıyo ben mesela şapka ve eldivene karşıyım şapka sadece gece yıkadığım zaman takıyom başka zaman göremezsim dorada şapka ama annemlere kalsa her daim takılmalı :))

Şanslı senin oğlan tatlım şanslıı
şapka değilde eldiveni bende çok istemiyorum zaten uyanık olduğu zaman emerken filan çıkarıorum sürekli,etrafı tanısın elleriyle hareket etsin özellikle emerken göğsüme temas etsin beni tanısın istiyorum :asigim: Ama şapka,gözümüzde sürekli çapak oluyo korkumdan fazla çıkartmıyorum malesef :uhm:

geced eneden takıyorum biliyomusun banyo yapıyo yaa kulakları üşümesin diye yoksa banyo yapmasa gene takmam işim olmaz öle aksesuarlarla zaten dorada sevmiyo taktınmı ağlıyo ama banyo yaptımı takılmasına alıştı kuzum napsın çtlak bi annesi varr laelaelaelaelae

hadi kaçtım ben ii geceler opuyorumnanaktan

tünaydınnnnnnnnnnn

Gizoşumm dün gece çok rahat banyo yapdık oğlşumlaaaa,ama uykusu yine aynıydııı:bbo:
Sadece ilk yatırdığımda 2.buçuk saat uyudu o kdar sonra yine hep meme istedi zar zor uyuudkk

aman şekercimm maşallah maşallah olsun 2.5 saatte başarı alışcak bi uyku düzenleri otursa rayına rahat etcez ama

aman şekercimm maşallah maşallah olsun 2.5 saatte başarı alışcak bi uyku düzenleri otursa rayına rahat etcez ama

E tabi tatlım kaç gecedir hiç o kdar uyumamışı..
Bakk şimdi anlatım sana normalmi sen karar ver..
GEce 1 de babamz geldi banyo yapdık.2 yi geçerek uyudu(emzirdim tabi önce)
4.30 da uyandık,altını sadece ıslatmışdı biraz emzirdim 5i geçerek zar zor bırakdı memeyi (kafasını srekli o yana bu yana çeviriyo ve inanılmaz canım yanıyo,bazen dudağınn kenarına bastırıp alıyorum göğsümü :çok üzgünüm:)
sonra uyumadı altna bakdm kaka yapmaya çalışyo bekledim uyumadğı için,6 gibi altını aldım zar zor uyudu:1closedeyes:
7.10 geçerek yeniden uyandı 8e kadr yine emdi uyudu:1closedeyes:,
9 da yeniden uyanıııııııı kafamçokkarıştı yine emdi buçukda uyuduuu
10 buçk gibi yeniden uyandı babası aldı gitti,altını değiştirmiş oyalamış biraz filan getirdi emzir die,11 de uyudu hala uyuyoo

yaa sekıercim düzenleri hiç yok hiç düzelcekler düzelcekler de neden bu kadar uzun süre emiyo onu anlayamadım ben ...

yaa sekıercim düzenleri hiç yok hiç düzelcekler düzelcekler de neden bu kadar uzun süre emiyo onu anlayamadım ben ...

Valla bende bilmiyorum canmm,1 saat almasam bırkmıyo memei,bazen uyuyo kalıyo ama yine tutuyo damaklarıyla sıkıyo bırakmıyokafamçokkarıştı çok memede kalması kötü deil bi bakıma iyide sütüm artıyo boş olan göğsüm o emerken şişiyo bi anda ama işde acısından duramıyorum uzun süre emince senağlama

tek bıramam kızlar dikkat edin benim bora artık kafasını çeviriyor yan yatarken öbür yana çeviriyo bazende tam sırt üstü oluo herzaman değil ama yapıyo annemde farketti

şapka hiç takmıyorum banyodan sonra iyice kuruluyorum sonra 15 dk iyi değilmiş konak yaparmış eldiven takıyoruz bgün çıkardım elleri üşümüştü biraz taktım geri

bende yüzüstü yatırıyordum ama son bir gündür kafasını çevirio ve yüzünün üstüne yatıo ve burnu kapanıo o yüzden dünden beri yatırmıyorum yüzüstü...
zaten bebk ölümlerinin çoğu yüzüstü yatmasından dolayıymış..çok dikkatli olmak lazım...yan bile yatırmıyorum artık dönmeye çalışıo sıpaaaa

eVET Az önce benim sıpada sinyal verdii,kafayı kaldırdı baktı bi karşıya sonra gömdü kafasını aşağa doğruu:1shok: artık yatıramıcam sanırım yatırsamda 3-4 dk.belki rahatlasın die CADIARZU

ben sirtustu yatiriyorum kafasini yana ceviriyor oyle yatiyor yuzustu yatirmak tehlikeli diye duymustum

ben sadece yan yatirma yastigin icinde yatiriyorum. Benim kuzum cok kusuyor, yan yatarken agzindan akabiliyor. Ve yastik oldugu icin baska yöne dönemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…