- 12 Mayıs 2008
- 1.186
- 8
ben hem yatarak hem kucakta yani kisacasi memeyi emsinde ister yatarak ister oturarak farketmiyo. Gece yanima asla yatirmiyorum o hatayi büyük oglumda yaptim simdi hala yanimda uyuyor esimse kanapede simdi kara kara nasil kendi yatagina alisacak diye düsünüyorum. Benim bir tanidigimda 2 bebegini bu yüzden kaybetti.
ben oglumu artık yatarak emziriyorum ama orta kulak iltihabi yapıyomus yatarak emzirmek dogrumu acaba bilen varmı?
bide yatagınıza alıyomusunuz gece beraber uyudugunuz oluyomu?
bende kızımı yatarak emziriyordum bir hafta öncesine kadar kızım yatakta emerken hiç uyumazdım dalmışım gögsüm yavrumun yüzünü kapamış sadece ck diye sese uyandım bi kalktımki kızımda hareket yok nefes alamıyo sarsmaya başladım 10 dak kadar ugraştım kızım nefes aldı ama ben o azpla bittim ve hala ya ona bişey olsaydı
Benim nacizane fikrim insan önce kendini düşünmeli yatarak yemek yenilebilirmi?Bende bu hatayı zamanında yaptım aman siz yapmayın çok tehlikeli. Birde uykuya dalıp çocuğun boğulma tehlikesi var. Kızım birkeresinde yataktan bile düşmüştü onu emzirirken yanıma yatağımıza almıştım
Ben ilk doğdugundan itibaren hiç ayırmadım canım yatarken hep benimle yatıyor uyutuyorum beşiğine koyuyorum kendim yatarken yanıma alıyorum hem emiyor hem uyuyor 7 aylık şuan oğlum böylede devam ettirmeyi düşünüyorumben oglumu artık yatarak emziriyorum ama orta kulak iltihabi yapıyomus yatarak emzirmek dogrumu acaba bilen varmı?
Bu arada tabi uykunuz ağırsa tehlikeli ben çıt sesine bile uyandığım için sorun yaşamadım hiç çok şükürben oglumu artık yatarak emziriyorum ama orta kulak iltihabi yapıyomus yatarak emzirmek dogrumu acaba bilen varmı?