• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Bebişlere

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
C

ccerence

Ziyaretçi
nette gezinirken buldum ve çok begendim sizlere hemen göstermek istedim bir blog'du sanırım buldugum yer ama adını hatırlamyorum hakkını helal etsin inşallah..anneme de gösterdim kesin istiyorum diye...:emir_bebek:
bebekkesinistiyorumsperyn0.jpg
[/IMG]

bebekkkkyo7.jpg
[/IMG]

NETTEN ALINTIDIR

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ördüm bu yelekten 4-5 tane falan sanırım yabancı bir siteden alıntı........süslemelerini arklı yaptım bebek kıyafetleri çok yıkanıyor bunda kurdela ile süslemişler kutdelada yıkamaya pek gelmiyor.örmek isteyen arkadaşlar bunu dikkate alın....

ben ördüm bu yelekten 4-5 tane falan sanırım yabancı bir siteden alıntı........süslemelerini arklı yaptım bebek kıyafetleri çok yıkanıyor bunda kurdela ile süslemişler kutdelada yıkamaya pek gelmiyor.örmek isteyen arkadaşlar bunu dikkate alın....

hıımm bak bunu bilmiyordum iyi oldu teşekkürler...ama bi tanesini bunun orijinalinden istiyorum ilerde nasipse dogacak olan bebegime..çünkü çok güzel yaaa...yeyim ben onlayııı...ŞenizŞeniz

ewet gerçekten kız bebekler için süpper bi model bir ara ben örgü sitelerini dolaşırken hemen her sitede mevcuttu boğazdan başlanıyor trabzanlarla artırarak aşağı doğru örülüyo bazı sitelerde tam örülüşünü anlatan resimler vardı şimdi tam hatırlayamadım

arkadaşım bende bundan örmek istiyorum ayrıntılı bir tarif yaparsanız çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler.

ben bu örnegin nasıl yapıldıgını biliyorum isterseniz linkini vereyim ordan bakarak yaparsınız yapılışıda çok kolay

Ayyyyyyyyyyyy çok şirinnnnnnnnn

Back