- Konu Sahibi SevimliSevim
-
çok hoş hem isim olarak hemde söyleniş tarzı olarak anlamını bilmiyorum ama bulursam yazarım
bende kızlarıma Bahar ve Cemre isimlerini düşünüyorum :))))
İnsan bebişinin cinsiyetini bir an evvel ögrenip, ismiyle sevmek istiyor yavruşunu...
Ben kız olursa Derin erkek olursa Arda düşündüm
sizce nasıl?
Hayırlısı olsun canım, öğrenirsin nasılsa :)
bende erkekte arda ismini çok seviyorum. birde Deniz ismini :) oğlum olsaydı ismini deniz koyacaktık. Kızada olur aslında ama erkek kardeşimin ismide Deniz :) ailede hem erkek hem kız aynı isimde tuhaf olur diye vazgeçtik.
Derin ismide güzel, modern bir isim.
Gs'li Arda'nında payı vardır mutlaka ama ben bunu tv de oynayan yerli dizi vardı hani adını hatırlayamadım ama Sanem çelik oynuyordu başrolde odur budur 3 yaş altı her on erkek çocuktan muhtemelen 4 yada 5 'inin adı Arda:)
Kız isimleri hakkındaki fikirlerin için teşekkürler bunlarıda düşünücem mutlaka....
erkek olsaydı favori ismimdi Ege,kız ismi bulmakta zor çünkü anlamı ve kulağa hoş gelmesi konusunda alternatif okadar fazlaki karar vermekte zorlanıyoru,.internettende bakıyorum ben çünkü isimlerin anlamı da benim için çok önemli.Kişiler isimlerinin anlamları ile hayata tutunurlarmış diye duymuştum ve isimlerinin anlamları karakterlerine mutlaka yansırmış dolayısı ile hitabı kadar anlamıda önemli benim için..neyseki vaktimiz var daha....
ben Ege çok duyuyorum Bhk da bahsetmişti daha evvel...
erkek Ege, kız Duru
klasik ama hiç eskimez Zeynep ismi nasıl? Hem Zeynepler hep çok güzel olur...
bende anlamlarına bakıyorum ve o yuzden kızım olsa adını Derin koyacaktım...
Baska erkek ismi buldun mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?