Tavsiyen için teşekkürler canım :) umarım faydası olur:)Arkadaslar kilo vermek isyiyorsaniz size dedigim seyleri deneyebilirsiniz. Sabah ac karnina yarim bardak elma sirkesi yarim bardak su bardak dedigim cay bardagi. 1 hafta denedim. Ve sonra icemedim bu karisimi ama istahimi kesmeye yardimci oldu 67 kilodan 48 e kadar dustum. Tabi bu benim ergenlik diyetimdi :) gunluk 1 paket kraker 2 liralik fistik ve aksam yemeklerinde her yemekten sadece 3 kasik yedim. Ayrica yediklerimi iyice cigneyerek yedim yutarak degil :) umarim yardimci olur sizlere. Allah im hepimize nasip etsin evlatlarimizi sevmeyi :)
Pcos hipotroid ve insulin direncim vardi canim hamile kaldigimda. Adet duzeni denen bisey yoktu 40 50 gun bazen 3 ayi bulurdu. Sonra bigun bende anlamadim nasil oldi oluverdi :)Teşekkür ederim canım benim bebeğini Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, hayırlı güzel bir ömrü olsun... Ben de çok iyi anlıyorum seni canım gerçekten çok zor... Polikistik overliyim ben de kilo gerçekten büyük bir bela ilaç kullanmadan adet olamıyorum dolayısıyla hamile kalmak neredeyse imkansız hale geliyor... Umarım bu topik uğurlu gelir, kilolar gidince bebiş göz kırpar:)
Ellerinize sağlık,ben yıllardır o tarif ile yapıyorum inşaallah sizde beğenirsiniz.Afiyet ile yersiniz inşaallah
sizin ellerinize saglik tarifler icin tesekürlerEllerinize sağlık
ikimizin kilolari birbirine yakin insallah basaracagiz hep birlikteBende varım 17 kilo kadar fazlam var 72-73 oynuyor kilom idealim 55 ama ben 60 düşsem yeterli görüyorum insaAllah verebilrm bende aranizdaym
Rica ederim canım,çok teşekkür ederimsizin ellerinize saglik tarifler icin tesekürlertakipteyiz
İnsülin direnci bende de var canım ocak da geçirdiğim kimyasal gebelik de benim öyleydi nasıl olduğunu anlamamıştım ama sonrası yok işte... Olacağı varsa oluyor işte canım:)Pcos hipotroid ve insulin direncim vardi canim hamile kaldigimda. Adet duzeni denen bisey yoktu 40 50 gun bazen 3 ayi bulurdu. Sonra bigun bende anlamadim nasil oldi oluverdi :)
diyet degilde yediklerime dikkat etmek kilo yapan şeyleri hayatimdan cikartmak bir yerden baslamam lazim yarın mübarek çarşamba günü baslyayim diyorum Allahim nasip etsin insaAllahHoşgeldin canım inşallah vereceğiz kiloları... Planın nedir? Ya da uyguladığın bir problem var mı?
Ben de transfer öncesi onu yaptım canım 5 kilo kadar da verdim. Ama benimle alakalı olan bir durumdur belki de birine ya da bir şeylere mecbur hissetmeyince devam ettiremiyorum ve sonrasında geri aldım..diyet degilde yediklerime dikkat etmek kilo yapan şeyleri hayatimdan cikartmak bir yerden baslamam lazim yarın mübarek çarşamba günü baslyayim diyorum Allahim nasip etsin insaAllah
ben gitmstm yapasim gelmedi öyle canim sporuda kendim yapicam ev sartlarinda yürüyüş birde insaAllah başarılı sonuc alırım yaptiklarimdanBen de transfer öncesi onu yaptım canım 5 kilo kadar da verdim. Ama benimle alakalı olan bir durumdur belki de birine ya da bir şeylere mecbur hissetmeyince devam ettiremiyorum ve sonrasında geri aldım..
Ben de spora başlayacağım yazılacağım salona ve her ne kadar yapmam gerekenleri bilsem de mecbur hissetmek için kendimi diyetisyene gideceğim ki hırs yaptıraın ben de..
İnşallah canım istedikten sonra her şeyi başarabilirizz:)ben gitmstm yapasim gelmedi öyle canim sporuda kendim yapicam ev sartlarinda yürüyüş birde insaAllah başarılı sonuc alırım yaptiklarimdan
Aynen canim hayirlisiyla Rabbim tum isteyenlere tez zamanda versinİnsülin direnci bende de var canım ocak da geçirdiğim kimyasal gebelik de benim öyleydi nasıl olduğunu anlamamıştım ama sonrası yok işte... Olacağı varsa oluyor işte canım:)
haydaaa asistana bak sen ona kalmış sanki karar vermek! bayağı kötü bir gün geçirmişsin. oluyor böyle şeyler malesef. şimdi napacaksın diyet olayını yalnız?Merhaba kızlar;
Dün gerçekten çok sinir oldum... Biliyorsunuz dahiliyeciye gitmiştim diyetisyene yönlendirmesi için. Tahlil istedi sonuçları fln göstermek düne kadar süründü maalesef her neyse.. Doktor asistanı bırakmış dün bir kere hayatımda bu kadar alık bir asistan görmedim çok sinir etti beni.. Sonra tahlil sonuçlarıma baktı ee senin bir şeyin yok ki dedi.. Dedim şimdi diyetisyene göndermeyecek misiniz kolestrolün yüksek değil gönderemem.. Ee ama insülin direncim var.. Bana dedi ki hazır olun kızlar senin diyetisyene ihtiyacın yok ki?????? O an dellendim.. Ya siz benle dalga mı geçiyorsunuz?!!! Görüntümün kilomun farkındasınız değil mi insülin direncim var ve pcosluyum ve diyetisyene ihtiyacın yok diyorsunuz???? Ee pcoslu olduğunu baştan söylesene ee söyledim sizde orda hasta bilgilerinde okudunuz zaten !!!! Gel de delirme!! Sevki yazdı barkod yapıştıracak masanın üstünde bir önceki hasta barkodunu unutmuş yanlışlıkla onunkini aldı ve şehmuztu dimi dedi bana?? Hee evet şehmuza çok benziyorum zaten dedim ve çıktım odadan??? Sevke gittim diyetisyen için bana dedikleri şu: diyetisyen randevuları çok doku kapalı ocağa kadar, ocak ayında gelin o zaman randevu veriyoruz ????? Gel de delirme ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?