bak bu yöntem hiç fena değilmişMeyveleri hazırlar hazırlamaz vitamin değerlerini kaybetmesin diye veriyorum. Hemen yemezse üzerimde taşıdığım ve adına Çınar'ın biyonik çöp öğütme makinası dediğim mideme atıyorum. Yemeyenin malını yerler. Bu arada önemli bir noktayı kahvaltı veren arkadaşlarımla paylaşmak isterim. Doktor bir arkadaşım söyledi. Yumurta tam 10 dk kaynamalıymış. Eğer fazla kaynarsa yumurtanın sarısı üzerinde yeşile yakın bir renk oluyormuş ki bu da Demir Sülfürmüş ve çok zararlıymış. Yumurtanın besin değeri kalmıyormuş .. Bilginize..
bu öğlen oğluma yer elmalı patates yaptım akşam da ıspanak yapacağım bu arada ben yer elmasını sade de yapıp veriyorum ağır ekşimsi bir tat asla yemem ama benimki yiyor severek:)bu arada ben yaptığım yemeklere özellikle etli olanlara bir arpacık soğan atıyorum artık normal yemek tadına geçiş olsun diye
Ben ilaçlarını ilaç emziği ile veriyorum. Demir damlasını bir kaşık meyve suyu ile verme ama damlanın tadını alamayacağı kadar meyve suyuna atıyorum 50cc meyve suyunun içine doktorun kaç damla verdiyse öyle verebilirsin. Bu arada demir damlası çok pistir fena leke yapar.
bu öğlen oğluma yer elmalı patates yaptım akşam da ıspanak yapacağım bu arada ben yer elmasını sade de yapıp veriyorum ağır ekşimsi bir tat asla yemem ama benimki yiyor severek:)bu arada ben yaptığım yemeklere özellikle etli olanlara bir arpacık soğan atıyorum artık normal yemek tadına geçiş olsun diye
Tarifi yazarmısın???? İnşallah gene cennet elması ile yemek yapmaya kalkmam :)
Biraz önce yemek yedi oğlum.Tavuk ğöğsü haşaladım ayrı olarakta brokoli,karnabahar,patates pişirdim sonra hepsini birbirine karıştırdım oğlumun mama tabakları bulaşık makinasındaydı bende bizimkilerden kullandım ağzına kadarda doluydu tabak neyse kalanı ben yerim diye düşündüm.Oğlum hepsini yedi korktum fazla diye vermedim ağlamaya başladı bitirene kadar yedi.Bu arada ben patatesinde kabuklarını soymadan pişiriyorum bildiğim kadarıyla patatesin tüm vitamini hemen kabuğunun altında.ancak yarım saat önceden suda bekletiyorum güzelce yıkayıp sirkeylede sorun olmuyor.
eşim eczaneye gidip sormuş ordanda gülmüşler çalışanlar o ne diyee.....peki çok meyve suyunda etkisi azalmıyo dimii???
cennet elmasını daha önce hiç duymamıştım acaba cennet hurmasındanmı bahsediyorsun hani domatese benzeyen meyve
Meyveleri hazırlar hazırlamaz vitamin değerlerini kaybetmesin diye veriyorum. Hemen yemezse üzerimde taşıdığım ve adına Çınar'ın biyonik çöp öğütme makinası dediğim mideme atıyorum. Yemeyenin malını yerler. Bu arada önemli bir noktayı kahvaltı veren arkadaşlarımla paylaşmak isterim. Doktor bir arkadaşım söyledi. Yumurta tam 10 dk kaynamalıymış. Eğer fazla kaynarsa yumurtanın sarısı üzerinde yeşile yakın bir renk oluyormuş ki bu da Demir Sülfürmüş ve çok zararlıymış. Yumurtanın besin değeri kalmıyormuş .. Bilginize..
kızlar ben ipeğe sabah kahvaltısında yumurta varsa 10 yoksa 11 cicibebe koyuyorum
çok mu?
kızlar ben ipeğe sabah kahvaltısında yumurta varsa 10 yoksa 11 cicibebe koyuyorum
çok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?