sevhan "İki saat sonra,yulaf ezmesi,ceviz,kuşburnu suyu,kuru üzüm,kuru kayısı,badem,çörek otu,pekmez,kabak çekirdeği karıştırıp yedirdim."
bu karışımı nasıl hazırlıyorsun???
Nergiscim sanırım seninle aynı şeyleri yaşıyorum, 2-3 aylıkken 6-7 saat kesintisiz uyuyan kızım büyüdükçe sapıttı, neredeyse saat başı uyanıyor, bazen bir uyanıyor 2 saat uyutamıyoruz, sürekli de emzirmek istemiyorum gece. Defne de barış gibi oldu gece uyanıyor, ben daha gözümü açamadan ayağa dikilmiş oluyor, geri yatırınca bazen ağlıyor, bazen sallayınca uyuyor, napacağımı tam anlamıyla şaşırmış vaziyetteyim, emmek için yapıyor biliyorum, sütten kesmeyi bile düşünüyorum kafam kızınca ama kıyamam daha küçük
Ben de insan gibi uyumak istiyorum artık
Yulafı 3 dört dakika kadar suda haşlıyorum
( az su koyuyorum butün vitaminler suda kalmasın sonra.)
Kuşburnuyu kırılmış aldım cezvede kaynamış suyun içine atıyorum ama kaynatmıyorum suyun sıcaklığı yetiyor.Kayısı ve üzümü yine haşlayıp cam rendede çatalla eziyorum.Geri kalan tüm yiyecekleri havanda dövüyorum ve hepsini birbirine karıştırıyorum.Ben ceviz iki tane koyuyorum badem 3 adet kabak çekirdeği yedi sekiz tane çörek otu bir cimdik,kayısı bir tane üzüm yine yedi sekiz tane.Yulaf ise iki yemek kaşığı.Doktora sordum verebilirsin dedi özellikle yulafı vermemi onayladı çünkü içinde bebek için önemli lifler varmış.Bugün ben birde bir elma ekledim içine.Elmayıda cam rendede hazırladım.Birde tarçın çay kaşığının ucuyla kışın direnç veriyor vücuda bir de mamalardada kullanıyor.
ne kadar sevindim anlatamam, sen yemiyo dedikçe biz de üzülüyoruz burda gerçektenAekadaşlar enginarlı çorbaya nasılsa Çınar bayıldı. Tarifini birazdan ekliyorum
canım zor olcak ama baştan burayı bir oku istersen, ilk sayfaları da okusan yeter aslındakızımmmm 6 aylık oldu.ek gıdaya başlatıyoruz artık siz neler verdiniz bana örnek bir menü verebilirmisiniz acaba?????yarın uygulamaya başlıcam.bidee bugün ebe muhallebiye 9.ayda başla dedi şuan erkenmiki??
Marketlerde satılıyor.Kutu içerisinde markasını yazıyım Doğa yulaf ezmesi.Ben 5.00 TL den aldımyulafı nerden bulacağız?
Evet bende kullanıyorum kuşburnu elma-çilek ve elma almıştım ama tadı biraz mayhoş olduğundan beim oğlum pek beğenmiyor ayrı veremiyorum.arkadaşlar önceden yazmıştım şimdide yazayım bende kahvaltıda reçel kullanıyorum dr. önermişti doğa marka şeker ilavesiz kahvaltınıza eklemek isterseniz sitesinde nerde bulabileceğiniz yazıyor