- 5 Ekim 2007
- 923
- 16
- 44
Arkadaslar bebek beslenmesı ve monulerı ıle ılgılı ne kadar cok topık varmıs hangısıne yazacagımı hangısını takıp edecegımı sasırdım..Bır tanesınde yogunlasıp paylasımlarımıza oradan devam edelım..Herkese sevgıler
en eski topic bu sanırım, sayfa sayısından belliArkadaslar bebek beslenmesı ve monulerı ıle ılgılı ne kadar cok topık varmıs hangısıne yazacagımı hangısını takıp edecegımı sasırdım..Bır tanesınde yogunlasıp paylasımlarımıza oradan devam edelım..Herkese sevgıler
hoşgeldin canımBende yeni gördüm burayı çok da iyi oldu.
Biz sabah 10 da 2 dilim bebe ekmeği, 3 bebe bisküvisi, ceviz, beyaz peynir, yumurta ve zeytinden oluşan bir kahvaltı ettik. 1 yaşımızı geçtiğimiz için kahvaltıda 1 bardak ballı süt içe biliyoruz.
Birazdanda bir bardak kadar portakal suyu ile keçi boynuzu vereceğim. Hafif öksürük ve balgam var bu karışım iyi geliyormuş. Bir arkadaş tarif etti. Bizde 2 gündür deniyoruz. Sonuçlarını burdan sizlede paylaşırım arkadaşlar.
Öğlen içinde tavuklu şehriye çorbası yapacağım.
Evet tatlım sana katılıyorum bende yer elması yemeklerine ekliyorum.Benim bebeğim sebze ayırt etmeden yiyor tam bir sebze canavarı bunun faydasını görüyorum tabi.Tek sorunumuz sebzelerin gaz yapması oluyor eee artık sağlıklı olsunda gaz gelip geçecek.ben asyanın yemeklerine yer elması koyuyorum yer elması besin değeri yüksek bir sebze ve vücut direncini arttırırmış sizde bebişlere yedirin arkadaşlar tavsiye ederim
ben asyanın yemeklerine yer elması koyuyorum yer elması besin değeri yüksek bir sebze ve vücut direncini arttırırmış sizde bebişlere yedirin arkadaşlar tavsiye ederim