Canim benimki de hemen yemez,brakiyorum biraz oyun oynari banyo sokuyorum havuz var sabah sabah yuzuyorhihoyyyt
1-1.5 saat sonra kahvalti eder ancak.
BIR kasik sehriye haskarim icine bir yumurta da katiyorum 10 dkda pisiyor serviz edecek zaman bircay kasigi tereyagi bir kibrit kutusu peynir.bunu kahvaltisina veriyorum bazen benimki bunu seviyor.Bazen yumurtayi ayri haslatim sehriye hazir olduktan sonra pismis yumurtayi eklerim,beyazini kucuk kucuk kesiyorum.
Sehreyinin suyunu suzmuyorum eger kalmadigisa sut ekliyorum siz bilerek az suyla biraz sutle pisirebilirsiniz icine bir ceviz de katabilirsiniz.
karamsarcım ben sulu köfte yapıyorum domatesli tavuğu patates havuçlu yapıyorum eti kabak taze fasüyeli fala yapıyorum balığı kereviz havuçlu yapıyorum çünkü benim oğlumda iştahsızvede sebze sevmiyor o yüzden sebze tadı etin tadının önüne geçmesin dihye iki sbeze koyuyorum genelde azda olsa yiyor böyle bugün dumada sordum yumurta yemiyor alerjisi var diye haftada ik i kere balık ver dedi
senin kuzucuğuna da afiyet olsun teknolog:))zaten bu son kaşık olyı hep vardır bebişlerde...benim kızım da nedense genelde son kaşığı yemek istemez tabi bazen 2.3. kaşıktan sonra yemek istemez ya((
ben kahvaltı olayına saplanıp kaldım tarhana içiyordu kahvaltıda artık onu da pel içmez oldu okula da başladım ayın 1 inden beri komşumuz bakıyor kızıma ....o da üzülüyor yemiyor diye...kızlar bir akıl verin yaa ne yapsam yer acaba kahvaltıda...bir de hemen kalkar kalkmaz yemiyor 1 saat falan geçiyor öyle...sizinkilerde öyle mi?
bu corbaya pirinc,bulgur,irmik,misir unu da katabilirsin,maydanoz,dereotu,nane,pirasi,kabak,patates,havuc,ceviz,bunlar yakisir bence.tabi hepsi birden degil her seferinde ayri bir sey katabilirsin degisiklik olsun diye.
canım ecrin zaten iştahı yok olmadığından kendi de yemek istemiyor zaten şırıngayla besliyorum çok zorlanıyorum yemek konusunda acıksda yemiyor hiç bir şey kahvaltıda yok ama şu pirinç ununu muhallebi gibi yapıyorum sütle pişirip içerisine pekmez bal katıyorum yumurtayıda ayrı yiyordu tek onu seviyordu artık onuda istemiyor ..yani bu şekilde işte bizde...değişiklik ayrı tat istersen tatlıyı seviyorsa deneyebilirsin...
1 bardak tuzu mu?
bir kaşık olmasın o
oğlum iyileşti diye sevinirken üzerine tv yi düşürmüş.malesef arkadaşlar ne kadar hareketli olduğunu anlamışsınızdır heralde.allahtan bişey olmamış iyi.iştahına yerine geldi.allahıma şükür.
oğlum iyileşti diye sevinirken üzerine tv yi düşürmüş.malesef arkadaşlar ne kadar hareketli olduğunu anlamışsınızdır heralde.allahtan bişey olmamış iyi.iştahına yerine geldi.allahıma şükür.
defnecim bebişine çok geçmiş olsun
karamsarcım sanada allah kolaylık versin gerçekten yemeğen bebek çok zor
benim yeğenimde öleydi peki normal olarak bişey yemiyo biberonda mı emmiyo
burağın dünki yedikleri
kahvaltıda peynirli omlet
öğlen ezo gelin çorbası
akşam yemeğinde 1 tane hasanpaşa köftesi yanında az pilav ve zeytinyağlı fasulye 3-4 kaşık kayısı hoşafı
yatmadan öncede 2 tane armutlu elmalı danino yedi
bugün yedikleri ve yiyecekleri
kahvaltıda pidenin içine zeytinyağı sürdüm ve yanında tulum peyniri ve yarım domates
öğlen analı kızlı çorba
arada meyve püresi muz şeftali armut elma
akşam yemeğinde hünkar beğendi yiyecek bakalım beğenecek mi
yatmadan önce de yoğurt danino yani