canım nereden ayarlara baktım ama özel mesaj kutusu boş diyo nereden ayarlanıyo başka bilmiyorumki yardım edersen ve tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim
Ben işe başlayalı 1 hafta oldu ama ne yazık ki doktorumun dediği olmadı Çınar hala birşey yemiyor. Akşam eve gider gitmez tam bie saat emiyor ve bu nedenle çalışmadan önce birkaç tatlı kaşığı yedirmeyi başardığım akşam öğününü de böylelikle terketti. YUMURTA BEYAZINA gelince... Ben daha tek başına yumurta beyazını denemedim denemsemde yemeyeceğine eminim. Ama çorbalarını bütün yumurta ile terbiyeliyorum.
kahvaltıya bir alternatif geldi aklıma.
sahanda yumurta ve yoğurt.
hıcmı yemıyor yanı agzına lokma almıyormu? neden soruyorum bazen bız anneler az yedıgını dusunuyoruz ama bebeklerımız sadece kucukler bıze dertlerını anlatamıyorlar onların bızden farkı yok kı doyuyodur belkı yanı yedıgı yetıyordur ona uzulme...bıde once karnını doyur daha sonra emzırmeyı dene cerez nıyetıne emsın
yumurta beyazı fıkrınıde denıycem ben daha hıc terbıyelı corba yapmadım bebegıme sen nasıl yapıyorsun
Annem şanslı günümse ve Allah bana yardım eder, yüzüme bakıp acırsa sadece birkaç tatlı kaşığı yedirebiliyorum diyor. Saatlerce oyunla ve şebeklikle ancak o kadar yedirebiliyormuş sonra Çınar çüt diye böğürmeye başlıyormuş. Biraz duymazdan geliyormuş acıkırda yer diye ama sinirden morarınca sağdığım sudan bozma sütten vermek zorunda kalıyormuş. Sudan bozma süt diyorum çünkü sütüm eskisi gibi kaliteli değil(((( Açıkınca yine çüüüüüttt veeeee diye bağırıyormuş. Felaket bir kısır döngüdeyiz
benimde bebeğim aynen bu şekildeydi , buna tıpta pasif beslenme diyorlarmış başa gelince öğreniyoruz .
Anne sütüne bağımlanan bebek ek gıda yemiyor , anne sütünü kestim (3 gün aç gezdi, beni yedi vs)
netice yemek yemeye başladı bence doktoruna bir danış ben doktor tavsiyesi ile yaptım çünkü çocuk kilo almamaya hatta vermeye başlamıştı.
mafoldumbenherkes delirmek üzewre sanırım ben artık alıştım diyordum kii arkadaşlar meğer alışamamışım arrık şu son 1 buçuk aydır abartmıyorum 1 buçuk ayı toplasam inanınkii doğru düzgün 1 öğün çıkmaz ahhh ahhh eskiden iştahsızdı zorla yiyor derdim hep şikayet ederdim ama inanınki be
terin betweride varmış şimdilerde açç ama açç hiç ama hiç yemeyen bir yavrum var hiiç yemiyor valla bir kaşık bile bebeğiniz yavrunuz yiyorsa dua din şükredin çünkü hiç yememsi deli ediyor zorla ağlata ağlata sokuyorum ianankii tükürüyor yada çıkarıyor asla çiğnemiyor .çubuk krakes vs..asla yemiyor su içiyor sadece..eskiden ağlardı yemiycem diye saatlerce ağzında tutardı ama azda olsa giderdi miğdeye bişeyler ...offf o günler b,le iyi günlerimmiş.....
aslında cok dogru soyluyosun arkadsım vallahı sukretmek lazım her halımıze olsun yer hıc uzme kendını belkı ınatlasıyordur senınle bazen ınattan yemıyolar sadece bıde benımkı bazen mama sandelyesınde yemıyor bende oturma oadasına bır sofra bezı yayıp ustune oturturup yedırıyorum oyalanırken yıyo bazen degısıklık arıyo bebekler kolay gelsın canım.
dişten de yapıyor olabılır dedıgın gıbı