ben de biraz önce 1 tatlı kaşığı kadar çorbayı az zeytin yağında kavurdum
üzerine 2 su bardağı kadar sıcak su ekleyip
tarhanayı bir bardak sıcak suda eritip kaynayan suya ekledim
içine de bebek ekmeği doğradım
ipek bir kase çorbayı zorlanmadan bitirdi...
ben de biraz önce 1 tatlı kaşığı kadar çorbayı az zeytin yağında kavurdum
üzerine 2 su bardağı kadar sıcak su ekleyip
tarhanayı bir bardak sıcak suda eritip kaynayan suya ekledim
içine de bebek ekmeği doğradım
ipek bir kase çorbayı zorlanmadan bitirdi...
ohh afiyet olsun ipeğe yalnız canım zeytinyağında neyi kavurdun anlayamadım ben?
çınara da maşallah annesi inşallah hep böyle yer.
bugün bebişlerin iyi günü galiba bizimki de öğlen karnıbahar havuç mydonoz bulgur uydurmasyon çorbasını yemiş.
akşamda şehriyeli tavuk yapmıştım ikimiz de hastayız iyi gelir diye tuzunu eklemeden ona ayırdım. bir kaseye yakın içti. çok sevindim
ben de kızıma balkabağı çorbası yaptım bugün severek içti balarım :))
tarifini sonra alırım senden.....::))
Balarısı'nı da benim için öp...
:dance:
Arkadaşlar gözün aydın diyin bana :) sabah Çınçın çeyrek yumurta, 1 /2 kaşık labne peyniri,30 cc kadar üzüm suyu içti, öğlen füsfüs'cüğümün dediği gibi havuçla tatlandırdım tarhanayı ( önce tavuğu, havuçla pişirdim. tavuk pişince tarhanasını koydum) 30 cc ondan yedi, yarım mandalina yedi az önce ve nasıl olduysa uyuyor :)))) akşamda 1 köfte ve 1 tatlı kaşığı erişte, madem yoğurt yemiyor su içmiyor ayran vermeyi düşünüyorum hazır Çınçın iyi günündeyken :))) Çınar doğduğundan beri ACD3 içiyor günde 10 damla, demir damlamız malum ama diş için birşey vermedi doktor.
sebze yemeğini ayrıntılı yazar mısınız bende yapayım efeye soğanlı falan mı nasıl oluyo normal ymek koyar gibi mi koydunuz bekliyorum arkadaşlar sebze almam lazım 2gündür şehriye yiyo efe çok seviyo 1hafta yese yok demez ama çeşit yemesi lazım kendi yediğiniz hangi yemekleri verebiliyorsunuz bunu da merak ediyorum birde taze fasulyeyi nasıl yediriyorsunuz diye sormuştum ama kimse cevap yazmamış
ay bide asyanın sevdiği yemekleri yazayım bari:mantı,yaprak sarması,her türlü dolma,kıyma sote, mercimek çorbası (tuzlu ve salçalı olmak şartıyla) ve tulum peyniri gülermisin ağlarmısın
ohh afiyet olsun ipeğe yalnız canım zeytinyağında neyi kavurdun anlayamadım ben?
çınara da maşallah annesi inşallah hep böyle yer.
bugün bebişlerin iyi günü galiba bizimki de öğlen karnıbahar havuç mydonoz bulgur uydurmasyon çorbasını yemiş.
akşamda şehriyeli tavuk yapmıştım ikimiz de hastayız iyi gelir diye tuzunu eklemeden ona ayırdım. bir kaseye yakın içti. çok sevindim