Daha önce de söylemiştim. Ben son 100 gün hastanede kolumda serum, sağa sola dönmek bir yana lavaboya bile gidemedim. Anacığım sürgümü sürdü, hergün sildi beni. Bu şartlarda doğurudum.Doktorum garanti verse bir sonraki hamileliğin böyle zor olmayacak dese Çınar biraz büyüyünce hemen doğururum. Ben tek çocuğum, eşim tek çocuk ve benim oğlum tek kalacak..Onu yanlız bırakacak olmak çok ağır geliyor bana
canım efeyi geçen hafta doktora götürmüştüm kabızlığı için doğal ne verebilirim diye fakat doktor elma ve şeftali verme demişti
kızlar benim bebişler 6.5 aylık kahvaltıda tereyagı verebilir miyim azcık ne dersiniz?
kızlar benim bebişler 6.5 aylık kahvaltıda tereyagı verebilir miyim azcık ne dersiniz?
bu kızı çözemedim ben ya gecenlerde balkabagı corbası yapmıstım bayıla bayıla yemişti şimdi burada arkadasları görünce bu aksam bende yapayım dedim ama nerde 1-2 kasık zor yedi sonra yediğinide cıkardı ne zaman düzene girecek bu bebişler ya hasta oldum valla eşim o bebek bebek oldugunu unutuyorsun diyor ama aksama kadar evde olan benım kendisi sadece sevmekle meşgul ah gülcem benim biraz düzene girsen ne güzel olacak
sabah 7:30 emdi
10:30 cicibebeli kahvaltısını yaptı
bizimki hala kabız uyanınca kayısılı irmikli muhallebisini veririm
bugün tarhana corbası yaptım domatesini buzluktan koydum bende tedirgin oldum şimdi zararı olurmu acaba ya fasülye bezelyede verdim birkac kez buzluktan mevsiminde koymustum besin degeri düşüyordur muhtemel ama konserveden iyidir herhalde