Bizim dr birşey vermedi ya diş saglıgı çürümemesi için ne önerirsiniz dedim öyle bir ilaç yok dedi süt yogurt yedir dedi anlamadım valla bende alsam mı
evet ya ferro sanol iğrençevet ya ferro sanol iğrenç bişey yarın doktora gitcez bende değiştircem
granül olması güzel bende almaya karar verdim ismini aldım yarın alacagım yeteri kadar yogurt süt tükettigini düşünmüyorum
teşekkürler kızlar, biz bu burun tıkanıklığından çok çektiğimiz için gifrer rihnomer deniz suyu aspiratör hepsi var evde. gün içinde sürekli kullandım yatarken de yapıcam, bende viks yapsam mı diye düşünüyordum, sıcak suya koyup odaya koysam sakıncası olmaz heralde.
bu arada defne hala rejimde, azıcık muzlu tahıllı mama yedi o da binbir oyunla 4-5 kaşık.
ne zormuş yemeyen bebek yaaa...
ama ferro sanolu şapur şupur içiyo ne ilginç di mi?
ben de ilk kez defne hasta olup birşey yemeyince milupa organik kavanozlardan taze fasulye domates olanını verdim. kesinlikle 1 kaşık bile yemedi. ben baktım tadına dediğin gibi hafif acımtak geldi, bende yolculukta gezmekte falan veririm diyordum bir de iyileşince deneyeyim ama sanmıyorum yiyeceğiniferro sanol bende kullandım ilk doktorumuz d vitamini olarak multi tabs demir içinde ferro sanol önermişti ama şimdiki doktorumuz multi tabs yerine devit3 ferro sanol yerinede santafer verdi birde şu kavanoz muhallebiler meyve püreleri varya markası önemli değil hepsini denedim oğlum yediği zaman kusuyo hepsini içinde limon suyu portakal suyu falan var muzlu muhallebiye bile koymuşlar yaa tatlarına baktınızmı acı gibi tadı var sizin bebekleriniz yiyomu tadı güzel dediğiniz varsa adını yazabilirmisiniz kurabiyeli denedim en son onuda kustu aslında vermesem daha ii ama dışarı çıkınca rahat olur diye düşünerek deneyeyim dedim
benim kızım da tavuk suyuna terbiyeli şehriye çorbası yedi bir güzel
ohhh afiyet olsun bebişe yarasın
terbiyesini nasıl yaptın
ben ağır gelecek diye korkuyorum
daha hiç terbiyeli vermedim
Arkadaşlar gözün aydın diyin bana :) sabah Çınçın çeyrek yumurta, 1 /2 kaşık labne peyniri,30 cc kadar üzüm suyu içti, öğlen füsfüs'cüğümün dediği gibi havuçla tatlandırdım tarhanayı ( önce tavuğu, havuçla pişirdim. tavuk pişince tarhanasını koydum) 30 cc ondan yedi, yarım mandalina yedi az önce ve nasıl olduysa uyuyor :)))) akşamda 1 köfte ve 1 tatlı kaşığı erişte, madem yoğurt yemiyor su içmiyor ayran vermeyi düşünüyorum hazır Çınçın iyi günündeyken :))) Çınar doğduğundan beri ACD3 içiyor günde 10 damla, demir damlamız malum ama diş için birşey vermedi doktor.
Arkadaşlar gözün aydın diyin bana :) sabah Çınçın çeyrek yumurta, 1 /2 kaşık labne peyniri,30 cc kadar üzüm suyu içti, öğlen füsfüs'cüğümün dediği gibi havuçla tatlandırdım tarhanayı ( önce tavuğu, havuçla pişirdim. tavuk pişince tarhanasını koydum) 30 cc ondan yedi, yarım mandalina yedi az önce ve nasıl olduysa uyuyor :)))) akşamda 1 köfte ve 1 tatlı kaşığı erişte, madem yoğurt yemiyor su içmiyor ayran vermeyi düşünüyorum hazır Çınçın iyi günündeyken :))) Çınar doğduğundan beri ACD3 içiyor günde 10 damla, demir damlamız malum ama diş için birşey vermedi doktor.