canım çınar keşfedene kadar verme sevgili doktorlarımız ne diyor haşlama haşlama haşlama .aslında bu doktorlar beni birgün katil edecek.klava:
demir damlasını meyve püresine katıyorum ben ve aklım almıyor ya nasıl ayırd ediyorlar bir tatlı kaşığı pekmezzi bir bardak kahvaltının içinde. ? Allah yardımcınız olsun wallahi zor
bende denedim onu ama püreyi simsiyah yapıyor vede sıpam hepsini yemediği için direk veriyorum.
bu arada demir damlası bebişlerin dişlerini boyuyor mu?asyanın dişleri biraz siyahlaşmıştı ödüm koptu ne çabuk çürüyor diye.dr demirden olduğunu söyledi.demirin arkasından hemen su verilmeliymiş.
Canım ilaç emzikleri var ben Çınar'a pekmezi ve demir damlasını öyle kakalıyorum.
ferro sanol veriyorum
Canım biz santofer kullanıyoruz. Dişlerde renk değişimi olmadı
Canım biz santofer kullanıyoruz. Dişlerde renk değişimi olmadı
ben tarhanaya şöyle bir çözüm buldum kızlar. önce havucu haşlıyorum, suyuna tarhana yapıyorum havuçla blenderdan geçirip veriyorum, ekşiliğini alıyor biraz, bir de dikkat ettim kızım içinde havuç olan yemekleri daha bir iştahlı yiyor.
gerçi bu aralar hiçbişey yemiyor sayılır, 3 gündür nezle, burnu tıkalı. bugün ben de de başladı burnum durmuyo, aman siz dikkat edin
verirken dişlerine değdirmemek gerekiyormuş belki sen ileç emziğiyle verdiğin için olmamıştır.bende alıcam teşekkür ederim.a.s.
Aaa geçmiş olsun. Canım gifrer al günde 6 kereya kadar verdi bizim doktorumuz. Flakonu 24 saat içinde bitirmen gerekiyor. Bildiğimiz saf tuzlu su. Hiçbir yan etkisi yok hemen açıyor. Çınar'ında burnu çok tıkanıyor. Ben buhar makinasının içine buğu koyabilirmiyim diye sordum cihazınız bozarsın onun yerine 1 lt kaynar suya viks karıştır onu da odanıın bir köşesine koy dedi doktorumuz. Ben dün yaptım baya faydasını gördüm. Allerji yapmazsa kivi filan ver istersen. Tekrar geçmiş olsun. Sevgiler..
bende bişi sormak istiyorumbizim doktorumuzda dişleri çürümesin diye zymafluor verdi günde 1 tane kullanıyoruz hapı tatlı kaşığının içinde eritip dişine değecek şekilde veriyorum sizde kullanıyomusunuz
bizim doktorda diş için calcidin diye bişey verdi kalsiyum , vitamin ve mineral kompleksi.granül şeklinde mamalarına 1 çay kaşığı koyuyorum.