- Konu Sahibi SevimliSevim
ay samira üstteki emziğin aynısının mavisini ben aldım oğluma çok güzel yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakın kızlar...
prensesimin ilk kıyafetleri:
eltim alıp getirmiş gene gün.
bu kadife etekli,gömlekli takımı:
bu kalın penye üst
bu yazın giyeceği penye elbisesi:
çok güzelmiş canım Allah iyi gunlerde giydirmeyi nasip etsin... kot eteğe bayıldım özellikle...
Merhaba
Tüm alınan giysiler çok güzel,hayırlı olsun.ALLAH(CC)olmayanlara da,alamayanlara da bir şekilde almayı nasip etsin inşallah(amin).:Saruboceq:
Benim,nasipse bu 2.evladım olacak.Giysiler konusunda bir tavsiyem var.Şayet kabul ederseniz.Bence çok fazla ayaklı tulum,pantolon almayın.Çok çabuk küçülüyorlar.Onların yerine ayaksız takımları tercih edin.Çorap veya külotlu çorap giydirip kullanabilirsiniz. Ayrıca ayak gelişimi için de ayaklı takımlar,tulumları pek önermiyorlar.Gelişim açısından pek tavsiye edilmiyor.Bebekler sürekli gelişiyorlar,büyüyorlar.O yüzden acil,çok lazım olanları tercih edin.Onu hesab ederek ve gelecek hediyeleri düşünerek eksiklerinizi tamamlayın.
Ben de kızıma çantamız için lazım olan birkaç acil cicileri poşetledim.Ama erken olduğu için henüz çantaya yerleştirmedim.Eksiklerimi de listeledim.
Tahminim; 3 hastane çıkışı,önden çıtçıtlı ayaklı tulum,3 çift çorap,2 yelek,iki battaniye(birisi çıtçıtlı ve birisi peluş)3 ya da 4 tane kollu,çıtçıtlı atlet,2 zıbın takımı,yeni doğana göre 3 penye takım yeterli olur.2 kadife tulum var.Yine ilaveler düşünüyorum.Acaba çok mu abarttım dersiniz? CADIARZU Ne olur ne olmaz deyip çantayı iyice doldururum ya hayırlısı artık.sırnaşık şey
Hayırlısıyla normal doğum olursa en çok iki gün kalırız.Ev nasılsa yakın,eksik olursa da alırız artık.hihoyyyt
Daha kendi ihtiyaçlarımı da tam hazırlamadım.Birkaçını,şimdilik kızımın cicilerinin yanına yerleştirdim.Kalan eksiklerimi de listeledim.Bu ay babamız bizim için çalıştı,yani fazlası hayırlısıyla bize harcanacak. sırnaşık şey:sm_cool:
Herkeslere rızıklarının helalinden arttığı,bereketlerinin daim olduğu günler dileriz. Rabbim,az verip bıktırmasın,çok verip azdırmasın ve gördüklerimizden de geri koymasın inşallah(amin)
Sevgiler...:1hug:a.s.
azcık da siz koyun bakalım yawwwhihoyyytkaydirigubbakcemile5
ohoooo kızlar sizin alışveriş bitmiş herhade ne güzel şeyler almışsınız allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.