• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

bu oğlumun yatağı
img0149qc0.jpg

bunlar da diğer malzemeleri
img0151xs6.jpg

maşallah cicilerinize.. güle güle kullanın dorucum..

bizim odamız geldi ama iki parçası eksik oldugundan kuramadılar.. öylece duruyor odamızda.. kursunlar, cicilerimizi yerleştirelim inşallah fotolarını koyarım ben de..

Elifhamza oda süper.Ben ve eşim mavi delisiyiz.Ona da gösterdim resmini.İkimiz de odaya bayıldık.
En mutlu ve sağlıklı günleriniz bebeğinin bu güzel odasında geçer inşallah.

Çok tatlı yaa ...Hele babaların böyle beğenip alması çok daha hoş :dance: Benim eşimde almış bi tane pembiş ayakkabıyerimseniben

Allah ayaklarında görmeyi nasip eder biran önce inşallah...

çok şeker fas cım inş benimde 2. çocuğum kız olur bayılıyorum kızeşyalarına kızım olsa barbi bebek gibi oynarım onla heralde

Çok tatlı yaa ...Hele babaların böyle beğenip alması çok daha hoş :dance: Benim eşimde almış bi tane pembiş ayakkabıyerimseniben

Allah ayaklarında görmeyi nasip eder biran önce inşallah...

tesekkür ederiz teyzesi.. pek hevesli babası sorma.. odasına gidip gidip bu ayakkabıları seviyo:asigim: tatlım benim ben de onu seviyom:asigim:

çok şeker fas cım inş benimde 2. çocuğum kız olur bayılıyorum kızeşyalarına kızım olsa barbi bebek gibi oynarım onla heralde

kaydirigubbakcemile3inşallah canım.. eşim diyo ki ben sana büyük bi oyuncak bebek alıyım sen onu giydir süsle.. senin istediğin zaten o diye dalga geçiyorşakkıdı

ilkimcim canım bayıldım yatağına dolabına
allah iyi günlerde kullanmayı naisp etsin inş a.s.
fascım canım senin odanda süper canım yaa masal kitabından fırlamış gibii.
güle güle kullanın inş a.s.

teyzoş her geldiğinde eli dolu geliyor.. gene almış bişiyler koymazsak olmaz dedik.. gerçi bizden başka cici koyan yok ama olsun biz başlığın hakkını vermeye devam etcez..

1021195tv6.jpg

bunu da ev arkadaşının annesi örmüş.. ilk örgümüz gelmiş oldu böylelikle.. anneanneninkiler henüz gelmediğinden bunu ilk sayıyoruz..

1021198bo8.jpg

fas bacım süper bayıldımhırkanızla ayakabınıza güle güle giysin güzel kızın inş.:nazar:
samiracım süper yatağın maşllah pembiş pembiş:nazar:
yalnız çok yüksek değilmi yatağı bi süre sonra dizleriyle kalkmasın sakın?

fascığım süper ya,kot pantolonun altına müthiş olur bunlar.hele babetleri.inş.hayırlısıyla kullanırsınız.güle güle günlerde giydir kızına.

Fas'cım bebişin cicileri çok güzel.Sağlıklı günlerde giysin inşallah.

Samira'cım park yatak benimkine çok benziyor.Umarım odanın boyası çabuk kurur da yerine koyarsınız bir an önce yatağını bebişinin.Sağlıklı günlerinde mışıl mışıl uyur inşallah.

Back