Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebişlere alınanların fotoları buraya...

slm kızlar bende kısmetse ocak annesi olucam bebişlerinize aldıklarınız süper...
fas arkadasım kırmızı sportif takım var ya bittim harika bişiy...bir sakıncası yoksa nerden aldıgını ve fiyatını ögrenebilir miyim...

o takımı bana bir arkadaşım hediye etti.. ama alırken yanında ben de vardım.. onun bebişi için alışveriş yapıyorduk.. ben de kızım olacağını yeni öğrenmiştim.. eminönünde havuzluhan da sanıyorum 2. ya da 3. katta zero baby diye bir dükkan var.. 2 kapısı var dükkanın hatta.. çok da tatlı bir satıcı kız var. inanmayacaksın ama 18 ytl ye almıştı.. kendisine lacivertlisini almıştı arkadaşım, üzerinde gördün hafta sonu çok şeker olmuş..

inşallah bulursun canım

f_a_s canım hastane çıkışlarımız aynısositososito-tatlicadiarzu- bende bu takımı hastane çıkışı olarak düşünüyorum çok minikler çünki:ecrin_bebek:

çok güzel ama değil mi? ben en çok bu takıma bayılıyorum..

bu arada aralık annecikleri çok sessiz yaa..

evet canım özellikle hırkasına hastayımkaydirigubbakcemile5

yeni farkettim hırkanın tersini de giydirebiliyoruz.. gerci kadife tarafı daha güzel ama değişiklik olsun dersek işte:)

fas aldıkların harika yaa benim favorim elbise olan çok şekerler senin aldıklarına bakınca bn daha bişey almamış. doğursam şimdi giycek bişeyi ok kızımın

ay çıldırıcam ayol bu ne yavaşlık..
sağolun kızlar, Allah daha güzellerini sizlere ve meleklerinize de nasip etsin..

bana kalsa ben kafayı yercesine alışveriş yapardım da Allahtan eşim ve kız kardeşim mantıklı insanlar.. alışverişe beni yalnız yollamıyorlar.. yoksa biri beni frenlemeseydi yanmıştık..

ay ben onun pembiş odasını yerimm.. ilkim çok tatlı olmuş. ciclerinin yerleşmiş halini de görmek isterik.. inşallah mışıl mışıl uyusun güzel kızın.. ben çok geç kaldım çok

İlkim'cim Güle güle kullan.Yatak odası inanılmaz şeker.Ben de özeniyorum ama park yatakla idare edecez şimdilik.Bebişinin sağlıklı günlerinde kullanman dileğiyle..

Merhaba bende aralık annesiyim inş.Bi kızımız olucak.Aldıklarınız mükemmel.Rabbim hepiniz güle güle kullanın.Ben daha hiçbirşey alamadım.İnş.bu hafta alıcam.2.çocuk olduğu için biraz daha rahat davranıyorum sanırım.Gerçi ilki erkek.İnş.güzel şeyler bulurum.Hepinize maşallah diyorum.

hepsi cok şeker ciciler
vala yine dogurasım geldi
alah bi avazda kurdarsın saglıklı dogumlar
iyi gunlerde giyssin bebişlerinizzzzza.s.

hepsi cok şeker ciciler
vala yine dogurasım geldi
alah bi avazda kurdarsın saglıklı dogumlar
iyi gunlerde giyssin bebişlerinizzzzza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…