bebişler ne zaman oturavak???

oto koltuğunda oturur pozisyonda duruyo yaa bi zararı olmaz dimi:?
bu arada bebeğim 2 ay 21 günlük.. oturmak için çok çok erken önun için biraz tereddüt ediyorum bi yerine bişey olur diye.

ben daha cok cok erken buluyorum oturmasini .......
ayaklarinin üstünede bastirmiyorum

5 aylık olunca sorun olmaz tatlım merak etme arkadaşımın bebeği 4.5 aylık ama kendi kendine oturabiliyo birazda tombul...
ben oto koltuğu almadım daha ama hep gördüklerim öyle yani bebek oturuyomuş gibi duruyo onun için tereddüt ediyorum almakta ama gerekiyoda...
kucakta arabada rahatsız oluyo kızım ee taşıma pusetinede sığmıyo tek çare oto koltuğu bakalım inşallah zararı olmaz

eğesi batar geğesi batar hikaye diyen bi doktorla konuştum ama emin değilim..
pazartesi dilek çarşambada ben doktorlara sorcaz bakalım... ama ben oturtuyorum şuan.. oturtmamak elde değil.

valla benim büyük kızım 4 aylıkkken oturdu şimdi 2 kızım oldu şimdi 5 aylık oturuyo doktoro istegi zaman oturur dedi dedigi gibide oldu iyice oturmaya başladı birde basmayıda cok istiyor bence kendi nhaline bırakın zaten kendiliginden sırası gelince uyguluyor

beim kızım dogdugundan itibaren oto koltugu kullandım doktor cok uzun süre yatırmagın sürece bir sorun olmaz dedi şimdi 5 aylık gercektende sorun olmadı kalca ulrusonu cekliyor 3 ayında onuda cekindi bir şey cıkmadı korkmayın arkadaşlar rahat olun ben ilk kızımda cok tedirgin davranırdım 2 kızımda cok rahatım allaha şükür iyi sizlere allah güle güle büyütmeyi nasip etsin dünyanın en güzel varlıkları onlar iyiki dünyayay getirmişim prenseslerimi allah olmaya versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…