bebişler ne zaman oturavak???

efyzeyno

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
232
0
46
bebişler ne zaman oturacak? ya da oturtan var mı aranızda yada ayakları üzerine bastıran etrafımda her kafadan bir ses çıkıyor.altı aya kadar bastırma diyenler...şimdi oturtma omurlarına zarar versin diyenler....kafam karıştı anlayacağınız

hafta sonu doktor kont vardı.doktora sordum. bununla ilgili belli bir tarimiz yok.bebek ne zaman isterse o zaman oturur. yada ayaklarıyla basar dedi....

şimdi ben durunun ne istediğini nasıl anlayacağım....akıl verin bana bi kıslarrrrr

canım valla bizimkini 1.5 aylıkten beri ayakta tutuyoruz elimizle tutarak tabii. şimdi kendi de basıyor. ama yine destekliyoruz, yorulunca bırakıyo zaten. bence çocuk basabiliyosa ara sıra bastır bi zararı olacağını zannetmem. ama uzun süre değil tabii.

her çocuk da farklı oluyo bir arkadaşımın çocuğu 1.5 ay büyük benim oğlandan ama basamıyo ayak üstü hemen oturuyo.

benim oğlum 15 günlükken basnaya başladı şimdi hala basıyor ama ben uzun süre bastırmıyorum

benim kızı parmak uçlarıyla basıyor tüm ayak tabanıyla basmıyor.

canım balerin olucak demekki senin kız:roflol:

bu oturma işini bende çok merak ediyorum haftasonukendi doktoruma pazartesi de prof a enfeksiyon için gidince ona sorucam neva da yatmıyor oturmak istiyor çünkü

benim zuzumda kucakta gezme aşıklısı.Hep gezdireyim istiyor etrafa bakacakmış küçük adam:)uyanık olduğunda da ana kucağı almıştık onda yatıyor etrafa bakıp oyuncaklarıyla oynuyor.Ama sıkılıyor 15 dakika sonra yanında ben olayım istiyor.bunları minick olduklarına bakmayalım kızlar acayip akıllılar bizi yönetiyor minnoşlar...yerimseniben

Ay otursalarda bian önce rahat etsek benim oğlanı başkalarının kucağına vermeye çekiniom 1 haftalıktan beri ayaklarına kuvvetli basıo baya bide kafayı rahat tutuo MAŞALLAH şom ağızlı karılar hemen de aaaa falan bişiler diolar ben genelde hep sevenlere okutuyom gerçekten her bebeğin gelişimleri farklı
Geçende dr kontrolümüzde dr hafif yastık koyarak yatar oturur karışık tutabilirsiniz dedi 6. aya doğruda oturur dedi ve oturtturdu ayy bi komik oldu oturunca çok tatlıyduu ya fıldır fıldır baktı noluyooo die

canım balerin olucak demekki senin kız:roflol:

bu oturma işini bende çok merak ediyorum haftasonukendi doktoruma pazartesi de prof a enfeksiyon için gidince ona sorucam neva da yatmıyor oturmak istiyor çünkü

hehe anası olamadı kendi olcek benim kızım balerin annesi bu boyla nası olurdu bilemiyommmm

dilekcim ankarada hangi doktora götürüyorsun nevayıııı

benim kızımda basıyor bende arasıra bastırıyorum.akrabamızın kızı 5-6 aylıkken hala basmıyordu neden bilmiyorum.yatarken kucamdayken falan hep oturmak istiyo artık basını kaldırıyo bende 5-6 saniye oturtuyorum napiyim cok hosuna gidiyoo.

ayy evet özlem bende oturtunca bakıyo etrafa ve cok komik oluyor.haykırıyor resmen oturuncadelikafadulden

ben bizim yakınımızda bir tıpmerkezi var oraya götürüyorum çocuk doktoru çok ii ama enf tekrar ettiği için hacettepede bir profdan randevu aldım ona götürcem bakalım pzrtesi sen nerde oturuyordun?

biz geçen hafta kontrole götürdüğümüzde artık kucağınızda ve araç koltuğunda oturtabilirsiniz fakat yastık desteğiyle kotukta oturtmak için daha erken dedi

kızlar dün muayene sırasında oğlanı oturttu bizim doktorumuz..kafa kontrolü içinmiş..siz daha evde oturtmayın dedi...4. ayını tamamladıktan sonra destekle oturtulabiliyormuş...

hm tmm canım şimdi söyleyince hatırldım daha önce söylemiştin. kızlar büyüsünde kızılayda falan da toplaşırız:)))

topalaşalım yaaa ben çok sıkıldım artık evde kafayı yemek üzereyimmm...hergün aynı hergün aynııı

konudan biraz saptık ama niyseeeelaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

bende arada sırada kucağımayekn oturtuyorum sırtını kendime dayıyorum kafasını çok fazla tutamıyor çünkü birşey olur diye endişeleniyorum 2 hafta sonra kontrolü var bakalım doktor amcası ne diycek...

aynen katılıyorum sana canım, benim oğlumda ya kucakta olmak ya da yanında onunla muhabbet eden birilerini istiyor. kucağımda hafifçe oturttuğum zaman hiç sesi çıkmıyor, ama bende korkuyorum daha oturtmaya.

Benimki tam 3 aylık..Doğdugundan beri basıyo..

Kucagımdayken ayaklarıyla yukarı dogru tırmanmaya çalışıo..

Yüzüstü koydugumda gövdesini kaldırıp etrafa bakıo ve ayaklarıyle gitmeye çalışıo..

Hiç oturtmayı denemedim ama daha erken diye düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…