benim oğlum 15 günlükken basnaya başladı şimdi hala basıyor ama ben uzun süre bastırmıyorum
benim kızı parmak uçlarıyla basıyor tüm ayak tabanıyla basmıyor.
canım balerin olucak demekki senin kız:roflol:
bu oturma işini bende çok merak ediyorum haftasonukendi doktoruma pazartesi de prof a enfeksiyon için gidince ona sorucam neva da yatmıyor oturmak istiyor çünkü
Ay otursalarda bian önce rahat etsek benim oğlanı başkalarının kucağına vermeye çekiniom 1 haftalıktan beri ayaklarına kuvvetli basıo baya bide kafayı rahat tutuo MAŞALLAH şom ağızlı karılar hemen de aaaa falan bişiler diolar ben genelde hep sevenlere okutuyom gerçekten her bebeğin gelişimleri farklı
Geçende dr kontrolümüzde dr hafif yastık koyarak yatar oturur karışık tutabilirsiniz dedi 6. aya doğruda oturur dedi ve oturtturdu ayy bi komik oldu oturunca çok tatlıyduu ya fıldır fıldır baktı noluyooo die
ben bizim yakınımızda bir tıpmerkezi var oraya götürüyorum çocuk doktoru çok ii ama enf tekrar ettiği için hacettepede bir profdan randevu aldım ona götürcem bakalım pzrtesi sen nerde oturuyordun?
canım ben tandoğandayım
hm tmm canım şimdi söyleyince hatırldım daha önce söylemiştin. kızlar büyüsünde kızılayda falan da toplaşırız:)))
benim zuzumda kucakta gezme aşıklısı.Hep gezdireyim istiyor etrafa bakacakmış küçük adam:)uyanık olduğunda da ana kucağı almıştık onda yatıyor etrafa bakıp oyuncaklarıyla oynuyor.Ama sıkılıyor 15 dakika sonra yanında ben olayım istiyor.bunları minick olduklarına bakmayalım kızlar acayip akıllılar bizi yönetiyor minnoşlar...yerimseniben