• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebisler kac kilo kizlarr

Benim kizim 3040 gr dogdu sonra hastanede 2715 e kadar dustu.Hastaneden cikarken 2860 grdi.Simdi ise 25 gunluk ve bugun tartildik 3700 olmus kuzum.Yani 20 gunde 840 gr almis.Doktorlar sutun cok yariyo gelisimi cok iyi dedi.Birde bugun kulak testi vardi sukur iki kulagida cok iyi duyuyormus.

canım ya kulak testı nasıl yapılıyor kıı

canim alnina ve ve kulaklarinin oralara tam bakmadim yani ama birseyler yapistirdilar ve bizde sessizce konusmaya basladik alet kizimin sesimize verdigi tepkileri yani beyinsel hareketleri olctu ve cok kisa surdu.Cok sukur cok iyi %100 dedi.ordada yapiliyordur doktoruna sor canim.burda eve hemsireler geliyo devamli onlar herseyi soyluyo yapiyo.

kızlar benim bebişim de 37+1 de 3.300 dogdu 1.ayda 5.500 dü. suan 6 aylık 11 kg bebeklerde önemli olan kg diil saglıklı olması fasla kiloda dert alerjisi,isilik olması pişik leri cok bakım istiyo coook

o kulak testi diil cnm işitme testi.işitme organlarına bir takım cihazlar baglanıyor seslere verdigi tepki ölcülüyor.desibel analizi yapıyor mutlaka yapılması gerekn bir test erken donemde olusabilcek sagırlıkların bastan cözumu oluyor.

elenia masallah canim kizin pek tombismis. sanirim bizimkide senin yolundan gitcek gibi 6 haftalik 5 kiloyu gectik:)

inşallah canım saglıklı olsunlarda ben zayıflasın diye dua ediyorum valla.yolda yuruyemiyoruz cunku onune gelen mıncıklamak icin durduruyor bide kucagımda geserken baya bi agır :))bu arada benim minik kus yuvarlanmaya basladı darısı basınıza kızlar :)))

slm nisan anneleri sezeryanla dogum yapan anneler ilk banyomuzu ne zaman yapmak lazım lütfen cvp yazın yazın svg.ler.

benim kizim 26 gunluk bugun ebe geldi tartti 3800 gr sadece anne sutu veriyorum daha 40 cikmadi merak ediyorum kac kilo olucak masallah cok istahli bir bebek

eLenia katılıyorum benim bebeğimde sadece anne sütü almasına rağmen üst sınırın bile çok üstünde kilo alıyor tabi memeyi hiç bırakmıyor.Artık süt yetiştiremez oldum oda tabi huysuzlanıp uyumuyor mamaya başlamamı söylüyorlar ek olarak o zaman kim bilir ne olur valla ya herşeyin normali önceleri çok seviniyordum iştahlı diye ama şimdi normali neyse o olsun diye diliyorum...

benim oğlumda 1 ay erken doğdu 2 kiloydu doğduğunda dün doktora gittik benim minik 4.320kg olmuş anladım zaten kolarımın ağırmasından

ben daha doğum yapmadım ama dün gittim doktora 21 haftalık hamileyim 675grm sağlıklı olsunda kilo önemli deil :))

dun kirkimiz cikti ebe geldi 4420kilo 56 cm olmus 3060 dogmustu zaten tasirken artik eskisi gibi degil kolumu agritiyordu ebe gayet iyi dedi sutum yariyor demekki ek birsey veriyorum kizima sadece anne sutu

Önce maşallah deyin kızlar, benim oğlucum 4200 gr, 52 cm doğdu. 2ay 6 gün olduk son durum 8.400 gr 61 cm.(MAŞALLAH) Dr hızlı ilerliyor ama sorun yok sakın kısma sütünü dedi. Ama herşey kilo ile bitmiyor, benim oğlumda nabız düşüklüğü sorunu var,canı içinde olsunda kilosu ne olursa olsun. Sütüm yarıyor yaramıyora inanmıyorum ben. Bebeğinizi sık sık emzirirseniz sütünüz bol gelir ve bebeğiniz doyar e tabiki o zaman yaramış oluyor, zorunlu olmadıkça mamaya geçmeyin derim. Bana hastanede çok zorlamışlardı bebeğe mama ver bebeğin sarılığı o yüzden diye vermedim inat etdim vermeyeceğim dedim dr lara, şimdide tebrik ediyolar. Sütün yarıyormuş diye.:nazar:

Back
X