• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebisler kac kilo kizlarr

ay benim çocuğum size göre çok ufak 2600 doğmuştu şuan 2 aylık olacak 3 gün sonra 4500 kilo 54 cm

Bugun gittik doktora asi yaptilar kizima hemde 2 tane igne birde agizdan surup :(((

Kuzum ilk asida dayandida ikincisinde artik basti feryadi Allahtan hemen sustu.Valla az daha doktorun elinden alicaktim yavrumu canim cok yandi :(((

Bu arada bugun tam 2 aylik olduk 5 kilo olmus yavrum boyuda 58 cm.Kilosu normal duzeyde dedi ama boyu uzunlar arasina giriyormus oyle dediler.3 kilo dogmustu kuzum ama 2700 e kadar dusmustu Allahtan cabuk toparlandi yavrum.Aman saglikli olsun yavrum kilosu boyu farketmez.

kizlar, 2. ayin sonunda dogum kilosunun iki kati olan bebeklerin gelisimi normalmis. bizim doktorumuz soyledi. boylece burdan herkes az cok bebeginin gelisimini anlayabilir:)

benim oğlum 2680 doğdu 2 aylıkken 5500 olmuştu boyu 58 cm bakalım bu ay ne kadar oldu merak ediyorum.

benim kızımda bugün tartıldı 2280 gr dı doğduğunda şimdi 5600 gr olmuş.bebişlerimizin maşallahı var.allah nazarlardan saklasın hepsini

:bbo:SELAM ANNELER
benim bebeğim 3.040 kg doğdu 2700 e kadar düştü ilk hafta maalesef cok kilo kaybetmiş kızım. suan 2 ay 20 günlük 5,200 kg sizce normalmi yoksa hala çokmu zayıf bu arada sadece anne stü ile besliyorum sanırım sütüm az birde işi bırakıp bırakmama kararı aşamasındayım stresden cok etkilendi sanırım sütüm:( bana akıl verin ne yapmalıyım

benim bebeğim 3.040 kg doğdu 2700 e kadar düştü ilk hafta maalesef cok kilo kaybetmiş kızım. suan 2 ay 20 günlük 5,200 kg sizce normalmi yoksa hala çokmu zayıf bu arada sadece anne stü ile besliyorum sanırım sütüm az birde işi bırakıp bırakmama kararı aşamasındayım stresden cok etkilendi sanırım sütüm:( bana akıl verin ne yapmalıyım

Canim yazini okuyunca sasirdim bu kadarlik benzerlik olmaz.Benim bebegimde 3040 gr dogdu ve 2715 e kadar dustu.Simdi 2 ay 17 gunluk ve kizim 5.500 gr.Ben doktora gittigimde kilosu normaller arasinda dedi ama boyu uzun oldugu icin zayif gosteriyo dedi.Birde son gunlerde benimde sutum azaldi malesef.Cok moralim bozuldu su siralar ve azaldi sutum kizimi doyuruyo ama sik sik emiyo kuzum birde eskisi gibi sut tasmiyo goguslerimden cok uzuluyorum ne yaptiysam cogalmadi baska yontemler ariyorum bakalim.Yoksa ek olarak mama vermeye baslicam :çok üzgünüm:

canım benımkıde oyle aynı 3 kılo dogdu
doktor normal dedı

Canim yazini okuyunca sasirdim bu kadarlik benzerlik olmaz.Benim bebegimde 3040 gr dogdu ve 2715 e kadar dustu.Simdi 2 ay 17 gunluk ve kizim 5.500 gr.Ben doktora gittigimde kilosu normaller arasinda dedi ama boyu uzun oldugu icin zayif gosteriyo dedi.Birde son gunlerde benimde sutum azaldi malesef.Cok moralim bozuldu su siralar ve azaldi sutum kizimi doyuruyo ama sik sik emiyo kuzum birde eskisi gibi sut tasmiyo goguslerimden cok uzuluyorum ne yaptiysam cogalmadi baska yontemler ariyorum bakalim.Yoksa ek olarak mama vermeye baslicam :çok üzgünüm:

Canım ben yoğurdun içine dereotu doğrayıp yiyorum,süt yapıyor.

kaç ündür pc basına geçemedim kızım grip oldu onunla ilgilendim hep:( bizimkininde boyu uzunmus doktorun dediğine göre sütüm benimde taşmıyor ve arada kaldım mamaya başlasammı yoksa bir ay daha beklesekmi diye kızım gece çok iyi emiyor uyuyor ama gündüz hiç uykusu yok 10 dakkada bir uyanıyor acaba açmı bilemiyorum:S bu arada sütün için bol bol semizotu ve tahin helvası yemeni tavsiye ederim.

kaç ündür pc basına geçemedim kızım grip oldu onunla ilgilendim hep:( bizimkininde boyu uzunmus doktorun dediğine göre sütüm benimde taşmıyor ve arada kaldım mamaya başlasammı yoksa bir ay daha beklesekmi diye kızım gece çok iyi emiyor uyuyor ama gündüz hiç uykusu yok 10 dakkada bir uyanıyor acaba açmı bilemiyorum:S bu arada sütün için bol bol semizotu ve tahin helvası yemeni tavsiye ederim.

sagol canim benim.bu siralar iyi geri geldi sutum sanirim kafaya bazi seyleri takinca azalmisti simdi tekrar duzene girdi.ama eskisi gibi degil tabi ner o tastigi gunler ah ahhh

ama o zamanda cok agrim olurdu gece acisina uyanir kalkar sagardim :)

simdi en ideali valla kizimda doyuyo bende de aci yok :)

herkese mrb benim kızım da şu anda 2 ay 20 günlük ve sanırım 7 kilo civarında. zaten
4 300 doğmuştu birz fazla gibi kilosu boyu da uzun 63 cm kendim ölçtüm evde biraz iri diye canım sıkılıyordu ama dün tv da spina bifidalı çocukları gösterdiler kendime kızdım sapasağlam sağlıklı bir bebek varsın iri olsun napalım dimi benim gibi olanlar var mı merak ediyorum bu arada sadece anne sütü alıyor ve normal sıklıkta emiyor anneme bırakıp 2-3 dışarı bile çıkmaya başladım maşallah çok da uslu hepinizin bebişlerini öpüyorum

sagol canim benim.bu siralar iyi geri geldi sutum sanirim kafaya bazi seyleri takinca azalmisti simdi tekrar duzene girdi.ama eskisi gibi degil tabi ner o tastigi gunler ah ahhh

ama o zamanda cok agrim olurdu gece acisina uyanir kalkar sagardim :)

simdi en ideali valla kizimda doyuyo bende de aci yok :)

Aman Allah bozmasın bizimde öyle bu aralar normale girdik gibi ama şimdide kızım nedenini bilmiyorum ama akşam 19:00 ve 21:00 arası çok aç olmasına rağmen emmiyor ve huysuzlanıyor ağlaıyor sürekli kucakda susuyor ve evde gezmek şartıyla ama ne yapıcağımı şaşırdım:( birde bişey daha sorcam sana konuyla alaksız olucak ama bu senin yazının altındaki çocğunun ayını dönemini gösteren ifadeyi nasıl ekliyoruz buraya yaa bu siteye 1 yıldır üyeyim fakat cok ilgilenemediğim için henüz çözemedim yardımcı olursan sevinirim. bebişini kokla benim için lütfen:):nazar:

:çok üzgünüm:en zayıf benim bebeğim belli ki canı sağolsun birgün benim bebeğimde kilosu güzel bir bebek olur inşallah 3kilo100doğdu 2700e düştü şimdi 3aylık 5kilo bende miyom varmış bebeğimi rahatsız etmiş rahimde o yüzden yavrum küçük doğdu:çok üzgünüm:

Back
X