Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar benim bebeğim 3,800 doğmuştu sonra 3,500 e düştü bugün iki aylık tarttırdık 6,250 olmuş 62 cm boy hepinizinkine maaşallah kırkbir kere
kizlar aranizda 6 kiloya yaklasan bebis varmi... bizim ki hizli gidiyorda:)
:bbo:SELAM ANNELER
benim bebeğim 3.040 kg doğdu 2700 e kadar düştü ilk hafta maalesef cok kilo kaybetmiş kızım. suan 2 ay 20 günlük 5,200 kg sizce normalmi yoksa hala çokmu zayıf bu arada sadece anne stü ile besliyorum sanırım sütüm az birde işi bırakıp bırakmama kararı aşamasındayım stresden cok etkilendi sanırım sütümbana akıl verin ne yapmalıyım
canım benımkıde oyle aynı 3 kılo dogdu:bbo:SELAM ANNELER
benim bebeğim 3.040 kg doğdu 2700 e kadar düştü ilk hafta maalesef cok kilo kaybetmiş kızım. suan 2 ay 20 günlük 5,200 kg sizce normalmi yoksa hala çokmu zayıf bu arada sadece anne stü ile besliyorum sanırım sütüm az birde işi bırakıp bırakmama kararı aşamasındayım stresden cok etkilendi sanırım sütümbana akıl verin ne yapmalıyım
Canim yazini okuyunca sasirdim bu kadarlik benzerlik olmaz.Benim bebegimde 3040 gr dogdu ve 2715 e kadar dustu.Simdi 2 ay 17 gunluk ve kizim 5.500 gr.Ben doktora gittigimde kilosu normaller arasinda dedi ama boyu uzun oldugu icin zayif gosteriyo dedi.Birde son gunlerde benimde sutum azaldi malesef.Cok moralim bozuldu su siralar ve azaldi sutum kizimi doyuruyo ama sik sik emiyo kuzum birde eskisi gibi sut tasmiyo goguslerimden cok uzuluyorum ne yaptiysam cogalmadi baska yontemler ariyorum bakalim.Yoksa ek olarak mama vermeye baslicam :çok üzgünüm:
Canim yazini okuyunca sasirdim bu kadarlik benzerlik olmaz.Benim bebegimde 3040 gr dogdu ve 2715 e kadar dustu.Simdi 2 ay 17 gunluk ve kizim 5.500 gr.Ben doktora gittigimde kilosu normaller arasinda dedi ama boyu uzun oldugu icin zayif gosteriyo dedi.Birde son gunlerde benimde sutum azaldi malesef.Cok moralim bozuldu su siralar ve azaldi sutum kizimi doyuruyo ama sik sik emiyo kuzum birde eskisi gibi sut tasmiyo goguslerimden cok uzuluyorum ne yaptiysam cogalmadi baska yontemler ariyorum bakalim.Yoksa ek olarak mama vermeye baslicam :çok üzgünüm:
kaç ündür pc basına geçemedim kızım grip oldu onunla ilgilendim hepbizimkininde boyu uzunmus doktorun dediğine göre sütüm benimde taşmıyor ve arada kaldım mamaya başlasammı yoksa bir ay daha beklesekmi diye kızım gece çok iyi emiyor uyuyor ama gündüz hiç uykusu yok 10 dakkada bir uyanıyor acaba açmı bilemiyorum:S bu arada sütün için bol bol semizotu ve tahin helvası yemeni tavsiye ederim.
sagol canim benim.bu siralar iyi geri geldi sutum sanirim kafaya bazi seyleri takinca azalmisti simdi tekrar duzene girdi.ama eskisi gibi degil tabi ner o tastigi gunler ah ahhh
ama o zamanda cok agrim olurdu gece acisina uyanir kalkar sagardim :)
simdi en ideali valla kizimda doyuyo bende de aci yok :)