yaa kızlar 2 gündür o kadar sıkıntımız warki 4 ay bitince biter dedikleri gaz sancıları düzene girer dedikleri uykusu herşeyimiz bozuldu.Ne dokunuyo yavruma benim bulamadım yaa deli olcam elma suyuna alışmıştı zaten artık havuçla birlikte weriyo annem eee onuda sewerek yiyo 1 haftadır.dün 1 kaşık patatesli havuçlu çorba yapıp werdi.yoğurt zaten yiyo öffffffff bunlar dokunacak şeyler değilki yaa akşamları nasıl inliyo hele emerken ıııııııııııhhhhhhhhhhhhh diye diye içim gidiyo yoğurda pekmez koyuyomuş kan yapsın diye acaba o mu:uhm: bi fikriniz warmı ben napıyım havlu koyuyorum saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum zincosunu weriyorum neşeside yerinde aslında akşama kadar uyuyo gazını alttan üstten iyi çıkarıyo akşamda genelde iyi gülüyo konuşuyo oyuncaklarıyla oynuyo filan yatırınca başlıyo ağlamaya çok üzülüyorum:çok üzgünüm:
aklıma geldi aptamilden sma ya geçtik o rahatsız edermi bide ben artık ince çorap giyiyorum filan ayaklarımı üşütüyorum da akşam emerken onamı geçiyo acaba gündüz öyle emmiyo yaa akşamları emip duruyo gaz filan çıkartamıyo alttan ooffffff kafayı yicem bakalım bu akşam napcak yarınd aşımız warkafamçokkarıştı
serpilcim bende sma veriyorum kızıma s-26 diye bi mamasını veriyodum bi ezzacıya sordum fazla kilolu degil ne veriyim dedim sma gold var onun besin degeri daha yüksek onu ver dedi ona gectik şimdi bide ishal olduk ateşlendik sanırım kilo alıcagımıza zayıfladık dahada
benimki 22 sinde girecek bakalım ver dicek mi doktorum. gecen ay akşam mama takviyesi ver olmadı dedi çünkü gece 2 saatte bir emmeye kalkıyor. benimki iri bir bebek olduğu için çok sık acıkıyor bu sebepten uyku düzenimiz hala yok. gerçi mamayı da istemedi hala anne sütü ve sabaha kadar uykusuz geceler işim çok zor. sizde de böyle bir sorun var mı. gece de kaç kara kalkıyorsunuz?
karamsarcım kızıma sma weriyodum galiba biz bugüne kadar aptamil kullanıyoduk şimdi 2 numaraya geçmemiz grekiyo ama sma alalım dedik ama onun kutularında 2 numara 6 aydan sonra.sen sma nın 1inimi 2sinimi kullanıyosun
kızlar ne yoğurdu veriyosunuz devam masmasıyla yapılanmı yoksa hazır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?