Yoo bir çok konu açıldı bu şekilde.çocuklu boşanıp, kocam keyif çatıyor ben çocukla eve tıkıldım diyen de çok.gerek yoktu diyen de var.Çocuğu olan hiçbir kadın keşke anne olmasaydım demez
Zorluğu var mı, evet var
Ama harika bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo bir çok konu açıldı bu şekilde.çocuklu boşanıp, kocam keyif çatıyor ben çocukla eve tıkıldım diyen de çok.gerek yoktu diyen de var.Çocuğu olan hiçbir kadın keşke anne olmasaydım demez
Zorluğu var mı, evet var
Ama harika bir şey
Ayy evet o yorumlar ne o öyle yaaa.hadi ülkenin aile profilini bilmesek inanacağız.aile profilini geç, insan profili zaten rezalet.her annenin doğurduğu çocuk aşırı kaliteli sanki.her taraftan dökülüyor ülkemin insanları.sanki marifet yapmışlar.bu ne abartıdır kardeşim.bu kadar döküntü insan hangi annenin evletları o zaman.yaa genlerde yaa yetiştirilmede ya da her iki kulvarda da çok büyük sorunlar yaşanan gelişmemiş bir ülke için bu kadar güzelleme komik oluyor.dediğin gibi biz her allahın günü geldiğimize geleceğimize isyan edip duruyoruz.sanki hep çocuk kalacak bunlar.yetişkin hâllerini düşünen yok.hani kürtaj karşıtları yaşama hakkı da yaşama hakkı diye tutturur da. Mesajini yazıp, kiracısına yüzde 300 zam yapmaya çalışır ya.bunlarinki de o hesap.eee doğmamışen yaşama hakkı diye merhamet ettiğin insana yetişkin olunca niye acımıyorsun.okuyan da ülke sevgi kelebekleriyle dolu sanacak.çoğunuz geleceğin kalitesiz, paragöz insanlarını yetiştiriyorsunuz işte.insanın iyisi yok denecek kadar azdır.İki üç yorum okudum içim bayıldı valla. Özellikle de hayatinda eşi de dahil baska kimseden gercek sevgiyi tatamamis kendini yalniz hisseden insanlar icin cocuk buyuk bir kurtarici olmus olabilir. Ama ben diger taraftayim hayir. Analik romantizmi yapamicam malesef. En kaygisiz gamsiz insana bile (ben) , bu hayat bu sekilde daha ne kadar boyle surebilir sancilari yasatan her gun eski hayatinizu ozlediginiz bisey annelik. Malesef. Kizimi cok seviyorum, ama su anki aklim olsa cocuk uapmazdim sanirim
İnanın ben ve benim çevremde olan tüm anneler gayet memnunYoo bir çok konu açıldı bu şekilde.çocuklu boşanıp, kocam keyif çatıyor ben çocukla eve tıkıldım diyen de çok.gerek yoktu diyen de var.
Amin uykusuzluk beni en çok o zorluyor evet ama artık alıştım daha doğrusu kabullendim. Ne zaman bana ihtiyacı bitecek kendi kendine daha az kalkarak uyuyacak zaten. Şimdi yanında olma zamanıBen ikinci çocuğumu önce doğursaydım ben de cesaret edemezdim. Meğer ilk kızım yetişkin olarak doğmuş Bir derdi, ağrısı yoksa gecede belki 1 kere kalkar. Mamasını yer uyurdu.
Özellikle uykusuzluk beni çok yıprandırıyor. Rabbim tüm anaların yardımcısı olsun Bugünlerde hayırlısıyla geçecek.
Tabi ki haklısınız kimde ne yoks kola o kıymetli mesela bende tam rahatlığa alıştım bu sefer yeniden başa döndük gerçi şimdi böyle diyorum ama belki yine o zamana dönsek aynisi olurduDemek ki kim neyi yapmıyorsa içinde o ukde kalıyor benimkilerin arasında 13 ay var. 2 sene maraton gibi hamilelik, doğum, lohusalık, yenidoğan süreci yaşadım. İnanılmaz zorlandım. Kardeşimin ikizleri var. En zoru oydu. Ama kardeşim iki çocuğunu iki yatılı bakıcıyla büyüttü. Kendi sıkılınca yurtdışına giderdi. Çocuklara annem ve bakıcılar bakardı. Ben 2 senedir sinemaya gidemedim. Gözüm arkada kalıyor.
Ne alaka? Herşey maddiyat mı? Bizim insanımız genelde mutsuz. Ben dünyada pek çok yoksul ülkelere gittim, özellikle Uzakdoğu’dakiler gayet mutlu.Ayy evet o yorumlar ne o öyle yaaa.hadi ülkenin aile profilini bilmesek inanacağız.aile profilini geç, insan profili zaten rezalet.her annenin doğurduğu çocuk aşırı kaliteli sanki.her taraftan dökülüyor ülkemin insanları.sanki marifet yapmışlar.bu ne abartıdır kardeşim.bu kadar döküntü insan hangi annenin evletları o zaman.yaa genlerde yaa yetiştirilmede ya da her iki kulvarda da çok büyük sorunlar yaşanan gelişmemiş bir ülke için bu kadar güzelleme komik oluyor.dediğin gibi biz her allahın günü geldiğimize geleceğimize isyan edip duruyoruz.sanki hep çocuk kalacak bunlar.yetişkin hâllerini düşünen yok.hani kürtaj karşıtları yaşama hakkı da yaşama hakkı diye tutturur da. Mesajini yazıp, kiracısına yüzde 300 zam yapmaya çalışır ya.bunlarinki de o hesap.eee doğmamışen yaşama hakkı diye merhamet ettiğin insana yetişkin olunca niye acımıyorsun.okuyan da ülke sevgi kelebekleriyle dolu sanacak.çoğunuz geleceğin kalitesiz, paragöz insanlarını yetiştiriyorsunuz işte.insanın iyisi yok denecek kadar azdır.
Bende sizi çok pesimist buldum. İnsan evladına iyi niyetle yaklaşıyor elbette nasıl bireyler olacağına tamamen biz karar vermeyeceğiz ancak bizim terbiyemizden geçecekleri de bir gerçek.Ayy evet o yorumlar ne o öyle yaaa.hadi ülkenin aile profilini bilmesek inanacağız.aile profilini geç, insan profili zaten rezalet.her annenin doğurduğu çocuk aşırı kaliteli sanki.her taraftan dökülüyor ülkemin insanları.sanki marifet yapmışlar.bu ne abartıdır kardeşim.bu kadar döküntü insan hangi annenin evletları o zaman.yaa genlerde yaa yetiştirilmede ya da her iki kulvarda da çok büyük sorunlar yaşanan gelişmemiş bir ülke için bu kadar güzelleme komik oluyor.dediğin gibi biz her allahın günü geldiğimize geleceğimize isyan edip duruyoruz.sanki hep çocuk kalacak bunlar.yetişkin hâllerini düşünen yok.hani kürtaj karşıtları yaşama hakkı da yaşama hakkı diye tutturur da. Mesajini yazıp, kiracısına yüzde 300 zam yapmaya çalışır ya.bunlarinki de o hesap.eee doğmamışen yaşama hakkı diye merhamet ettiğin insana yetişkin olunca niye acımıyorsun.okuyan da ülke sevgi kelebekleriyle dolu sanacak.çoğunuz geleceğin kalitesiz, paragöz insanlarını yetiştiriyorsunuz işte.insanın iyisi yok denecek kadar azdır.