Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla yavrunuza kavuşun hemşehrim.Bende. 1 aylik Yeni hamileyim çok heyecanlıyım.
Neşeliyim umut doluyum.
Aynılarını yaşadım.Kendimi çok sucladim.Herkes bugunleri arayacaksın diyince çok daha kötü oldum.ama hiç öyle değilmiş.Anneliğin ne denli zor olduğunu anne olunca anladım.Benim bebeğim de gazlı bir bebek ilk 3 ayımız çok zorlu geçti.Şuan 4.ay bitti gaz bi nebze azaldı.Gündüzleri hep kollarımda uyuyor hala sürekli emmek istiyor.Bebekten bebeğe değişiyor bunlar tabi.tek başıma baktığım için epey zorlanıyorum.Bi kaç saat görmesem çok özlerim ama biliyorum.Zor günler geçecek bigün kendi kendine uyuyacak hatta bizi bile yanında istemeyeceği günler gelecek
Sağlıkla yavrunuza kavuşun hemşehrim.
Evet ama çocuk büyütmenin bir el kitabı yok. Baştan ne kadar zor olabileceğini kestiremiyorsunuz.Buna katılmıyorum.
İnsan düşünen bir varlıktır, bütün dürtülerimize dümdüz boyun eğsek hayvanlardan farkımız olmaz. Özellikle dünyaya yeni bir insan getirmek; üzerine çok düşünülmesi ve herşeyi tartarak verilmesi gereken bir karar bence.
Tüm bunlar olana kadar ben pert o yüzden hayata tekrar "ben de varım" diyebilmek için, o açıdan erken annelik önem taşıyor...Evet ama çocuk büyütmenin bir el kitabı yok. Baştan ne kadar zor olabileceğini kestiremiyorsunuz.
Benim ilk kızım kolay bu bebekti. Ama ikincisi çok zor. 8 aya girdik. Gecede hala 5 kere uyanıyor. Hep böyle kalmayacaklar tabii. Uykusu düzene girecek. Bir yeri ağrıyorsa kendi söyleyecek. Okula başlayacaklar. Benimde kendime ait bir hayatım yeniden olacak.
Ah arkadaşım tek çocuk hiç çocukmuş değil mi aynı durumdayım bazen bugün de bitti şükür deyip duvara çentik atasım geliyorOğlum ve kızımın arası 1 bucuk yaş ikiside daha bebek kızım 4 aylık eğer ikinciyi yapmamış olsaydım benim için geçici durumlar hariç herşey gayet güzel rahat geçiyordu,suan cok fazla efor sarfediyorum ikisi için ve cok fazla yoruluyorum ama kızımı doğurmamış olsaydım keşke diyede düşünemiyorum çok büyük delirme eşiklerine gelsemde.
Çok sabırlı olmayan hemen cocuk yapmasın tek tavsiyem bu.