Bebişimin Cinsiyetini Çok Merak Ediyorum :) Soracaklarım Var Sizlere :) Bi Bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi es94
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

es94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
287
3
68
Kızlar ben 9+5 hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum.. Değişik değişik sorular duydum :) Size sorum da şu sizler hamilelik boyunca en çok ekşi, tatlı, tuzle ne yediniz ? Bir de cildiniz ile ilgili ne gibi sıkıntılarınız oldu ve bebeklerınızın cinsiyeti :) Ben tatlı hiçbir şey yiyemiyorum, ayaklarım çok üşüyor, ellerim çok kurudu kremlesem bile parmak aralarım küçük küçük soyuluyor...

valla ben bu yeme içme meselesine pek ınanmayanlardanım cunku benım bı oğlum olacak nasıpse ben sureklı salgam suyu içtim limon peynır yoğurt ve bol tuzlu seyler yedım herkes bana senın kızın olur dedı ama doktorum bı kac gun once cocugun erkek dedı ellerım çok kuruyor yalnızca ayaklarım degıl her yerım cok usuyor bu benım ıkıncı bebegım ılk bebegım kızdı ama onda sureklı yumurta et gıbı seyler yerdım bu ıkı bebegımı ayıran ıkı ozelık var gebelıklerım de kızımda mıdem sadece sabahları bulanırdı bunda gun boyu bulanıyor bırde kızımda hıc baş ağrısı hıssettmemıştım bunda gece gunduz basım agrıyorr ha bırde çinle rus takvımı var onların ıkısıde bana bu bebegımın kız olacağını demişti ama erkek

bende bu takvimlere inanmam pek.. baş ağrısı bende de var bulantıya gelınce gun boyu olmuyor fakat sabahları da olmuyor.. benım kuzenımın oglu oldu o da hep tuzlu ve eksi yemıs hatta lımon tuzluyormus yanı :) kesin birsey yok tabı kı ama ınsan merak edıyor bebegımın cınsıyetını ogrenene kadar boyle seylerı okumakta keyıflı oluyor.. teşekkür ederım deneyımlerınızı paylaştığınız için inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız bebegınızı..

Valla bn hep eksi yedim tatlida yedim gerci bn herseyo yiyorum galiba tatli tuzlu eksi vucudum kurumadi hala eskisi gibi degsmedi .kizim oluck ve ben guzellestim kalcn yok basen yok bi gobek var cnm bunlar hurafe bnce inanma:) allah kucagimaza almyi nsip etsn

amin canım :) zaten güvenilir bir şey değil eğlence oluyor bana :)

hiç istifra etmedim kilo olarak da sadece gobekten aldım ilk başından beri basenlerim falan aynı cildim güzelleşti her gören çok guzel olmuşsun yaramış hamilelik dedi (kv dem bile) tatlı çok yedim ama eksi de yedim yediklerine bağlı değil bence çin vs takvimlerinde hep erkek çıktı doktorda onayladı

yeme içme saçmalık canm ya cinsiyet konusunda.

ha cilt için ne işe yarar onu arkadaşlar yazarlar, ben pek önemsemiyorum.

canım ben hiçbir belirtiye inanmıyorum bu cinsiyet konusunda çok farklı olabiliyor bünyeye bağlı biraz. yine de sana anlatayım kendi hamileliğimi. bulantım olmadı ama ilk zamanlar sadece sabah kalktığımda aç karnına öğürüyordum. o da arada oluyordu hamileliğim çok rahat ve mutlu geçti ilk zamanlar kuzu etinin kokusunu sevmiyordum tatlı hiç yemek istemiyordum ki tatlıyı çok severim. ama sonra 4. veya 5.aydan itibaren tatlıya düştüm acayip derecede nutella yiyodum haftada 2kavanoz bitiriyodum onun dışında herşeyi yedim ben hiç ayırmadım tuzlu ekşi tatlı hiç farketmiyordu. netice: oğlum oldu.

peki cinsiyeti kaçıncı hafta da belli oldu :)

arkadaşlar bende birşey sormak istiyrum ben 6. haftanın içerisindeyim ve hiç bulantım olmadı şimdiye kadar acaba bulantı belli bir haftadan sonramı başlıyor yoksa bünyeye bağlı birşeymi bu hafta doktoruma sormayı unuttum sizden fikir almak istedim yardımcı olursanız sevinirim

bana da senin oğlun olacak sadece göbeğin var cildin de daha da güzelleşmiş dediler. her gören oğlun olur deyince ben de inanmışım iyice :) meğerse güzel kızım geliyo annesinin güzelliğini henüz almayan :) gerçi 6-7 . aydan sonra anneyi çirkinleştirir derler ama bakalım göreceğiz. ben 2 ay boyunca sürekli mide bulantısı ve çıkartmalarla uğraştım çok şükür ki geçti sonra..

Hamilelik kişiye göre değişiyor galiba. Ben hep tatlı yedim.Ekşi elmayı çok sevmeme rağmen hamilelik döneminde hiç yiyemedim. Karnım dik şekildeydi kız olursa yana doğru büyürmüş göbek.Bir de eğer bel ağrısı varsa erkek,kasık ağrısı varsa kız olur derler. Bende hepsi tutmuştu çin takvimi hariç. yüzük falı diye bişey de var inandığımızdan değil eğlence olsun diye tabi onda da erkek çıkmıştı. Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin.Müthiş bir emek,müthiş bi duygu.

canım benim de olmadı bulantım hamilelilikten hamileliğe değişiyor.

Bende pek inanmiorum yeme icme meselesine, benim canim tatli cekerdi; ye tatliyi dogur hakkiyi dediler kizim oldu, sonra basenlerden kilo aldim kalcam baya bi cikti, kiz olunca cok uyursun dediler ben aksine cok aktifdim, cildimde kuruduydu baya bi, ama yazin dogum yaptigimdan yüzümde cillenme oldu, bütün vücudum su topladiydi :))

dua et bulantın hiç olmasın iki gündür içim dışıma çıktı her hamilelik bir olmuyor ama benım 7. haftadan sonra basladı bulantılarım..

ben 31 ağustosta oğlumu kucağıma aldım
gebeliğimi daha öğrenmeden şalgam suyuna turşu suyu katıp kana kana içmiştim.
sonra bol bol ayva yedim bulantıma çok iyi geliyordu.
ve gebeliğimin son gününe kadar devamlı tatlı yedim.
tavuktan inanılmaz tiksindim
göbeğim top gibiydi ellerim kuruydu
herkes güzelleştiğimi söylüyordu saçlarım çok güzel şekil alıyordu.
birde popo büyürse kız olur derler ama yalanmış benim popo kocaman oldu

teşekkür ederim canım :) bugun canım ayva ıstemıstı yarama tuz bastın

ins olmaz bulantım cok korkuyorum bıde calısan bırıyım o yuzden cok zorlanırım bulantım baslarsa
slm oncelıkle hayırlı olsun bebegınız baska topikte msjınızı okumustum gebelık testınız vardı merak ettıgım adet bıtımınden bıkac gun sonra dr.a gıttınız ve 5 haftalık hamıle oldunuzu soyledı yumurtlama haftasında degıl daha erken olmuş yanı olabılıyomuş onu ogrendım tekrar tebrıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…