Bebişime hiç bir şey alamıyorum..

al ne istiyorsan al gösterme sonra içinde kalır keşke alsaydım dersin bebek senin ve kocanın strese girme al gitsin sen yap hazırlığını

bunun adeti töresi mi olur Allah aşkına ya
hem kocandan niye izin alıyorsun ki anlamadım cnm
sonuçta o sadece kocanın çocuğu değil istediğin zaman sen alırsın istediği zaman kocan alır
boşver kaynanyı falan takma sen ya bunun örf adeti olmaz

a.s.seni çok iyi anlıyorum sen gene tulum almışsın ben onuda alamadım eşimin ailesi ve eşim yüzünden ben hiç alamadım ama bebeklerim her şeyi oldu stres yapmayın ben haddinden fazla stresliydim şimdi ikizlerimin biri çok asabi allah kolaylıklar versin

yahu sende:))) kız ben ne zannetmisitm tövbeee:))) bırak alsınlar bosver zati dahaaaaa çokkk alırsınız siz:)) ben iki bavul dolusu kıyafet ayırdımm kızımın ve daha dagıttıklarımı saymıyorum bile ve kullanımdakileri yani ayrıca kızım 1 yasında:)))

bak bizim kayınvalidede eften püften seyler getirdi ki ilk torundu benim cadı (( annem olmasa yanmıstım valla:))) bence sen küçük bi bavul hazırla kendine bırak onlar alsın ciddiyim bak

canım yanlış anlamışsın, kayınvalide diyorki; sen de biz de bebeğe iğne dahi almayacağız herşeyi senin annen baban alacak yani anneanne ve büyükbaba alacakmış herşeyi...

Bursa da böyle gelenek falan var sanma, çünkü yok...bunlar nasıl birşey anlayamadım vallahi-tatlicadiarzu-

skakta yerde aksam 5 ten sonra yere tezgah acıyorlar

cok ucuz oluyor 3-5 lıra guzel guzel seyler var
al sen bı takım battanıye mı nedır ne gerekse de al yap bı canta ucuz olsun gosterme sakla kenara
hazırlıklı gıt

yapmamıs olurlarsa cıkarır kullanırsın cicim baskasının elıne bakma kım olursa olsun al sen garantını

CANIM YAAA KIYAMAM BEN SANA BENDE DOGUM YAPTIM AMA KIMSEYI KARISTIRMADIM KARIŞTIRMA SENDE YADA GEREKIYOSA ŞU LAZIM BU LAZIM FLN DE benneyaptımki BU NE YAAA HAMILE KADINLA BUKADAR UGRASILIRMI YADA ÇEK RESTINI GIT AL KENDINE BISILER AAA BAK BENIMDE SIN IRLERIM BOZULDUU kötükedihüso

ba canım sana tavsiyem ve pişmanlığım keşke diyorum keşke kimseyi takmasaydım oğluma gönlümce istediklerimi eşime aldırsaydım kayınvaldem onu almayın masraf bunu almayın masraf diod halada dio ama artık takmıyorum.yapamadığım bazı seyler içimde kaldı...simdi ise diyormki keşke tavrımı belli etseydim bu benim ilk heycanım ilk cocuğum her istediğimi yapıcam deseydim bence sen dee kırmadan diyebilirsin sonra üzülürsün.he allah razı olsun kendi annem herşeyimizi yaptı istediğim bebek arabasını istediğim beşiği istediğim elbiseleri hepsi de söylemesi ayıp kaliteli ve pahalı seyler yaptı.binim cok lüxkte gözüm yok bunu bulamayanlarda var ama ucuzda ulsa sıfır olsun ilk enimm bebeşim kllansın istedim cünkü ilk cocuğum ..eşime kayınvaldem yüzünden 60 ytlik bi puseti aldıramadım bu iimde kalmıştır benim tam alıcaktık kayınvaldem engel olmuştu..içinden ne geliyosa yap canım korkma parasını eşin vericek bi tek ona hesap verme mecburiyetin var kimsenin karışmaya hakkı yok

benim kayınvaldemde balıkesirli onlardada adet böyleymiş. hamileyken bir kere söylemeye yeltendi herşeyi benim annem alacakmış üstüne birde hastanede bana bilezik takacakmış. bizde öyle adet yok dedim bir daha yüz bulamadı kendi kafama göre herşeyini aldım.

hayatım sen niye daraltıyorsun ki kendini ben almak istiyorum de karşı çıkış yap gerekirse tartış istemiyorum ölese hiç birşey de sende ve odana girip kapıyı kitle:)) cok işe yarıyor e anlatamıyosan böyle yap ilk bebişin ne de olsa eşinde aileside anlayacaktır zaten olay geçince hamilelik stresinden olmus der kapatırsın:))

kizlar konu acilali 7 ay olmus kocaman bisi olmustur simdi bu bebek :)

neden ve nerden buldunda günümüze taşıdın bu konuyu arkadaşım yerimseniben klava:

daha ocakta dogum yapacakmıssınız daha erken degıl mı almak bence bıraz zaman verın sız soyle 6-7 lık oldugunuzda alınır hem haste cıkıs ıçınde acele etmıyor musunuz?

eger kayınvalıdenız bu tutumunu surdururse dogru bır davranıs degıl
kıbarca sızınde fıkrınız alması gerektıgını anlatın bırsey alınacaksa sızıde göturmesı gerektıgını anlatın

neden ve nerden buldunda günümüze taşıdın bu konuyu arkadaşım yerimseniben klava:

Ben de onu soracaktım. Nerden bulup da taşırlar eski konuları anlamam.
Yazan unutmuştur o çocuk da artık top oynayacak hale gelmiştir.:roflol:
Arkadaşlar konuya cevap yazarken bir zahmet tarihine bakın.:smiley-cool:

ay bende yazmıştım bakmadım tarihine neden getiriyorlar 1yıllık konuyu hayret birşey ya

Son düzenleme:

ya arkadaşım sen iyimisin bukonuyu niye getirip insanları meşgul ediyorsun yenisin galiba geçmiş konuları getirme

Açmayın şu tedavülden kalkmış konuları ya Bende dertlenip yazacaktım bir şeyler son sayfayı okuyunca vazgeçtim.

sen dicekdin bizim adetlerimize göre,
coucgu ikimiz yaptik esylarinida ikimiz aliriz.
ne sacma sapan bi adetmis öyle o.

abaovv tarihe bende dikkat etmemisim,
cocuk cokdan dogup büyümüsdür simdi.
hakkat bu konu tedavulden kalksa nasi olur, sazan gibi atladim icine:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…