canım yanlış anlamışsın, kayınvalide diyorki; sen de biz de bebeğe iğne dahi almayacağız herşeyi senin annen baban alacak yani anneanne ve büyükbaba alacakmış herşeyi...yahu sende:))) kız ben ne zannetmisitm tövbeee:))) bırak alsınlar bosver zati dahaaaaa çokkk alırsınız siz:)) ben iki bavul dolusu kıyafet ayırdımm kızımın ve daha dagıttıklarımı saymıyorum bile ve kullanımdakileri yani ayrıca kızım 1 yasında:)))
bak bizim kayınvalidede eften püften seyler getirdi ki ilk torundu benim cadı(( annem olmasa yanmıstım valla:))) bence sen küçük bi bavul hazırla kendine bırak onlar alsın ciddiyim bak
CANIM YAAA KIYAMAM BEN SANA BENDE DOGUM YAPTIM AMA KIMSEYI KARISTIRMADIM KARIŞTIRMA SENDE YADA GEREKIYOSA ŞU LAZIM BU LAZIM FLN DE benneyaptımki BU NE YAAA HAMILE KADINLA BUKADAR UGRASILIRMI YADA ÇEK RESTINI GIT AL KENDINE BISILER AAA BAK BENIMDE SIN IRLERIM BOZULDUU kötükedihüsohamileyim. stresten uzak durmam gerekirken ben son zamanlarda en stresli günlerimi yaşıyorum.
doğumuma az bi zaman kaldı fakat ben bebeğime hiçbişey almadım. niye? çünkü; biz hiçbişey almıycakışız herşeyi kayınvalidemler ve annemler alacaklarmış.
bir gün eşimle çarşıya çıktık chiccodan birtek tulum aldık kayınvalidem gördüğünde surat yaptı nıye bişeyler alıyomuşuz diye.. insan bebeği için bişeyler almak istiyo, özeniyo ama surat çekmektense bu zamana kadar bir tulum dışında hiçbirşey almadım bebişime. eşimde benim yanımda olmuyo, başkalarının bebeklerine bişeyler almak için deli olan insan kendi bebeği için hiçbirşey özenip almıyo.. yada alamıyo.. birşeyler görüp beyendiğimizde alalımmı dediğimde bize hiçbişey almayın dediler almayalım diyo.
daha hastane çantam bile hazır değil. kayınvalidem bi hastane çıkışı aldı ve gitti. ocakta doğum yapacağım, en basitinden hastaneden çıkmak için bebeğimi sarmaya hastane çıkış setinin içindeki battaniye haricinde bir battaniye bile yok. bana aldırmadıkları gibi kendileride almıyolar.. başkalarına gösteriş için 3-4 yaşlarında giyebileceği kıyafetler alıyolar. ama bugün doğum yapsam hiçbişeyimiz yok..
bebeğim için düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo geceleri uykularım kaçıyo. bana yardım edin nasıl kendimi rahatlatabilirim? ne yapmalıyım?
hayatım sen niye daraltıyorsun ki kendini ben almak istiyorum de karşı çıkış yap gerekirse tartış istemiyorum ölese hiç birşey de sende ve odana girip kapıyı kitle:)) cok işe yarıyor e anlatamıyosan böyle yap ilk bebişin ne de olsa eşinde aileside anlayacaktır zaten olay geçince hamilelik stresinden olmus der kapatırsın:))
neden ve nerden buldunda günümüze taşıdın bu konuyu arkadaşım yerimsenibenklava:
hayatım sen niye daraltıyorsun ki kendini ben almak istiyorum de karşı çıkış yap gerekirse tartış istemiyorum ölese hiç birşey de sende ve odana girip kapıyı kitle:)) cok işe yarıyor e anlatamıyosan böyle yap ilk bebişin ne de olsa eşinde aileside anlayacaktır zaten olay geçince hamilelik stresinden olmus der kapatırsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?