klava: klava: klava: klava:
Ne demek canım onların adetlerine göre bu çocuğa sen sahip olacaksın sen bakacaksın sanki uydurma bir örf-adet adı altında kendilerini rahata ıkartıyorlar ben olsam bu zamana kadar beklemezdim Ocakda bebek geliyormuş çok çok çok az kalmış arkadaşım geç kalmışsınız sen hastane çantanı falan hazırla
Maden alacaklar hadi gidiyoruz alış-verişe dersin sen beğen onlar alsın eşinede sözün geçmiyor başka çözümü yok çünküyasakkelime
Herşey senin ailenle olmaz ki
aaaaa kızdım valla susuyorum ben burada daha da yazmıcammmmklava: klava: klava:
bu nasıl bir şeydir...bir anne adayının en çok yapmak istedikleri şeylerden seni nasıl mahrum edebilirler...işin zor...huzur açısından yapacağın en güzel şey kendin satın alıp hediye geldi demek...eşin, bari bu konuda yardımcı olsun sana.
canım annen ne diyor bu duruma?
annemde huzurum bozulmasın dıye bişey demiyo üzerimize düşen görevi biz layıkıyle hallederiz sen takma kafana almazlarsa almasınlar biz herşeyi hallederiz diyo ne diyebilirki başka.. elinden geldiği kadar banada yardım ediyo.
bu arada yorumlarınız için hepinize çok teşekürler arkadaşlar..
onların adetlerine göre bebeğin her ihtiyacını benim annemler alacakmışlar. ama bende kendi aileme okadar yüklenmek istemiyorum çünkü bi çocuğu yapıp vermedikleri kalıyo.. ailem bebeğe aldıkları dışında banada çok yardım ediyolar.pijama, çamaşır gibi kendi ihtiyaçlarımı hep annemlerin verdikleriyle aldım.
kendi annemler alıyolar altta kalmak istemiyolar tabiki ama ben onlardan aldıklarınızı bana getirin verin diyemem sonuçta kayınvalidemin düşünüp en azından hastanede gerekli şeyleri alması yada biz aldığımızda ses çıkarmaması gerekiyo. ama ikisinide yapmıyo bakalım sonumu çok merak ediyorum.
canım benim ya, belli ki sen ve anne baban çok saygılı, iyi yürekli, huzurlu insanlarsınız...çok üzüldüm hamileliğini bile keyifli yaşatmıyorlar sana....
kayınvalidenin kızı varmı? aaaa sen bursalıymışsın...öz bursalımısın?
ben bursalıyım bursa da böyle töre adet vs. yok...bu nerden çıktı?
eşin nereli canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?