• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebişim düz tabanmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

binnur2008

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
29
0
286
Malatya
Oğlum 13aylık oldu hala yürümüyor düz taban mı? Acaba merak ediyorum yarın doktora götürcem düz tabanlık belirtileri nelerdir. Ayak altındaki kıvrım hemen belli olurmu lütfen bilgisi olanlar cevap yazsın.

canım benim kızımada dr 5-6 aylıkken ailede düz tabanlık varmı dedi.bir ortopediye götürün.dedi.bugün kontrole götürdük.aklıma geldi sordum.3 yaşına kadar tam belli olmaz dedi.içim rahat etsin dersen bir ortopedi uzmanına götür istersen.

benim oğlum küçükken bizimde öyle bir şüphemiz vardı tanıdığımız çocuk doktoru çok kolay bir şey yaptı ve o şekilde anlaşılıyormuş sizede tavsiyem bu olacak arkadaşlar düz bir zemin üzerine çocuğunuzun ıslattığınız ayağını bastırın ayak tabanı görünsün tabanında diğer tarafta boşluk varsa değil ama hiç boşluk değil düz taban çıktıysa o zaman çocuğunuz düz taban arkadaşlar

Back