Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlum 13aylık oldu hala yürümüyor düz taban mı? Acaba merak ediyorum yarın doktora götürcem düz tabanlık belirtileri nelerdir. Ayak altındaki kıvrım hemen belli olurmu lütfen bilgisi olanlar cevap yazsın.
canım benim kızımada dr 5-6 aylıkken ailede düz tabanlık varmı dedi.bir ortopediye götürün.dedi.bugün kontrole götürdük.aklıma geldi sordum.3 yaşına kadar tam belli olmaz dedi.içim rahat etsin dersen bir ortopedi uzmanına götür istersen.
benim oğlum küçükken bizimde öyle bir şüphemiz vardı tanıdığımız çocuk doktoru çok kolay bir şey yaptı ve o şekilde anlaşılıyormuş sizede tavsiyem bu olacak arkadaşlar düz bir zemin üzerine çocuğunuzun ıslattığınız ayağını bastırın ayak tabanı görünsün tabanında diğer tarafta boşluk varsa değil ama hiç boşluk değil düz taban çıktıysa o zaman çocuğunuz düz taban arkadaşlar