• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişim 2300 doğdu

Ya bebeğim çok küçük doğdu küveze girmedi mama takviyesi yapıyorum uykusu fln iyi, 4 gün oldu, bişi olur diye korkuyorum, böle doğum ypn varmı çokmu hasta oluyorlar toparlarmı kendi ni,
Benimde 2580 dogdu minnacikti mama takviyesi falan da vermedim bisey olmaz korkma ilk bi ay sen sadece sutunu ver doktor baska bisey demediyse belki gerek kalmaz sutun yeterlidir. Zaten emzirdikce sutun articak sen moralini yuksek tut kendine iyi davran bebeginde iyi olacaktir. Bu aralar 2 saatte bir emzirmyi ihmal etme sarilik riski icin 20 dk bir her iki gogsunude emzirmeye calis. Su aralar birazcik izole yasa.Benim bebegimde 4 ayina yeni girdi. Hayirli olsun bebegin saglikla buyut

Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Dışarıdan illa birsey derler. Sırf demek için bebeğinizle alakası yok emin olun. Kilolu olsa neden kilolu zayıf olsa neden zayıf. Sağlıklı olduğu sürece hiç birinin önemi yok. Hiiic duymayın bile. Zaten salgın var görüşmeyin kimseyle de.

gayet normal kiloda dogmus. her cocuk 3 kilo uzeri dogacaj diyr birsey yokki.

yegenlerin 800 gr dogdular:) simdi 4 yasindalar zehir gibi

bende oglum zaten cok iyi bi kiloda dogdu ve 23 günlük beni emiyor sadece ve 1400 gr aldı cok aldı diye korkuyorum ki obez olmasin sekeri olmasin sakın diye dusunuyorum o yuzden etrafınızı takmayın pek normal alsin dr da bsy demediyse hic takmayın bence

2310 gram doğurdum ikinci oğlumu ilki 3200 idi. 2.iri ve kalipli ikinci incecik ve asiri zayif.
Bu genetik bisey inanın kiloyla ilgisi yok.

Back