- 17 Ağustos 2011
- 23.111
- 145.252
- 798
Çevreyle arana mesafe koy. Annen bile böyle soyleniyorsa 'doktor bebeğin yanında fazla nefes olmasın dedi' de,eve alma.Yani beni çevrem rahat sız ediyo yok sarılık olur yok mama verme fln filan illa hasta yapcak lar çocumu
Seni darlamak için arayan olursa 'alo' de, 'ay bebek ağlıyor. Sonra konusalim' de kapat .
Bunu gerekiyorsa günde 5 kere yap. Ağızlarına lafı tık,senle kimse konuşamasin.
Bence lohusa mutluluğu buradan gelir :)
Yoksa elaleme bakarsan bugün kilosuna takılır, yarın emmemesine, öteki gün yuruyememesine , sonra konuşamamasina, sonra okumayı öğrenememesine, sonra daha güzel liseyi kazanamamasina, sonra üniversite tercihine,sonra evlenememesine , sonra kocasına, en son da onun çocuğunun kilosuna karışır.
Boşversene insanları.
Allah bağışlasın zamanında doğmuş işte. Sağlıklı , Minnas bir bebek. Bir başkasıyla niye kıyaslamasin ki? O kendi başına -essiz bir bebek.
Tika kulağını-sosyal izolasyona gir (hazır modayken)
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
Bu arada ben de zayıf bir bebekmisim. Kemikleri sayılan bir cocuktum,siska bir ergendim. Ama maşallah bagisikligim çok güçlüydü. Antibiyotik içmeden büyüdüm koca kadın oldum