Çevreyle arana mesafe koy. Annen bile böyle soyleniyorsa 'doktor bebeğin yanında fazla nefes olmasın dedi' de,eve alma.Yani beni çevrem rahat sız ediyo yok sarılık olur yok mama verme fln filan illa hasta yapcak lar çocumu
kızım 52 cm 3200 kılo dogdu ve dogduktan sonra sarılık olduYani beni çevrem rahat sız ediyo yok sarılık olur yok mama verme fln filan illa hasta yapcak lar çocumu
Bebek iyide sende kaygi problemi var dikkat et lohuslikla tavan yapmis eger bunlar gecmezsse bir 20 gune bir doktora gorunYa bebeğim çok küçük doğdu küveze girmedi mama takviyesi yapıyorum uykusu fln iyi, 4 gün oldu, bişi olur diye korkuyorum, böle doğum ypn varmı çokmu hasta oluyorlar toparlarmı kendi ni,
Ya bebeğim çok küçük doğdu küveze girmedi mama takviyesi yapıyorum uykusu fln iyi, 4 gün oldu, bişi olur diye korkuyorum, böle doğum ypn varmı çokmu hasta oluyorlar toparlarmı kendi ni,
Benim oğlum 2400 doğdu.Ya bebeğim çok küçük doğdu küveze girmedi mama takviyesi yapıyorum uykusu fln iyi, 4 gün oldu, bişi olur diye korkuyorum, böle doğum ypn varmı çokmu hasta oluyorlar toparlarmı kendi ni,
Çocuğunuzu değil de sizi hasta edecekler misafir falan kabul etmeyin bence. Gelene de git denmiyor ama...Yani beni çevrem rahat sız ediyo yok sarılık olur yok mama verme fln filan illa hasta yapcak lar çocumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?